Happy Birthday to Cicci

Idag är det chefens födelsedag och självklart måste det ju firas eller hur?!

Och ett kort måste hon ju ha 🙂 .

IMG_3887

Bakgrunden har jag gjort med Distress Stains-Wild Honey som jag blandat ut med vatten på mitt Craft Sheet och sedan penslat ut det på ett watercolor paper. Jag har torkat första lagret och sedan har  jag lagt på ett nytt men inte hela vägen ut. Den andra bakgrunden har jag gjort genom att blanda Distress Stains-Wild Honey och Seedless Preserves på Craft Sheet med vatten och bara ta mitt vita cardstock och dra det igenom färgen låta den ena färgen torka(det går fort) och sedan dra den andra färgen fortsätt tills cardstocket är helt färgat. Det guldfärgade splattern har jag gjort med Heidi Swapp Colorshine.

IMG_3907

Både hjärtat och den lila labeln har jag gjort med min Silhouette Cameo, det är ju perfekt för där jag kan redan i förväg bestämma storlek och se till att det passar ihop när jag väl skurit ut dem.Det lila splattern har jag gjort med Dylusions Ink spray och guldtråden hittade jag i min sylåda 🙂 .

IMG_3906a

Det färdiga kortet med min Grattis hälsning blev så här till en Super tjej på hennes dag.

Material:

Distress Stains-Wild Honey

Stix2 Non Stick-Crafting Sheet

Ranger-Watercolor Paper

Heidi Swapp Color Shine-Gold Lamé

Silhouette Cameo 2

Sequins

Archival Ink-Jet Black

 Dylusions Ink Spray-Funky Fuchsia

Stampendous embossingpulver Detail-Clear 

Technique Tuesday-Happy Birthday Wishes

3D Kuddar

 

Till alla önskar jag en fantastisk tisdag!

Pyssel Karin

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *