Simple Stories I Am

Samtidigt som jag fortsätter med Project life i år också har jag bestämt mig för att ägna ett album till bara lilla mig. Book of me eller Boken om mig. Ett lite mindre album där jag ska dokumentera saker som händer mig, min viktresa mot mitt nya jag osv. Ett bra sätt att se till att man då och då befinner sig även framför kameran och fastnar på en bild eller två.

Idag bjuder jag dig på min startsida i albumet om mig själv. Jag har använt mig av den underbara serien I Am från Simple stories – en serie som passar perfekt i boken om mig/dig.

titelsidaframsida

titelsidabaksida

Material:
Simple Stories Snap I Am Double-Sided Card Pack
Simple Stories Photo Stickers, 1 Black, 1 White & 1 Gold – I Am
Simple Stories Cardstock Stickers 12X12 – I Am Expression
Project Life Heidi Swapp Roller Date Stamp – Handwritten

Jag önskar dig en skön, kreativ vecka!
Marie

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *