I Love-Lawn Fawn

Denna veckan har jag gjort ett nytt klipp med min Silhoutte Cameo 2 som jag använt som bakgrund till mitt kort idag.

IMG_4006

Den utklippta filen med hjärtan är en gratis fil som jag hittat på Paper Issues och som jag genast kände att jag ville använda. Jag har lite tänkt PL-kort i storleken i alla fall och satt det vita hjärtan på ett rött cardstock som jag rundat hörnen på. Det silver glittrande cardstocket kommer från American Crafts-POW.

IMG_4007a

Här har jag använt det som blivit kvar när jag tagit ut Love-disen, för att ”scrapet” skall ligga still så har jag sprayat med Stick and Spray innan jag har tagit min dubers för att fylla i så man ser texten igen.

IMG_4005a

Det färdiga kortet en härlig mix av rött, vitt, svart och silver till någon som förtjänar det.

IMG_3973a

Här kommer ett bonuskort så ni kan få en hint om vart jag kommer att tillbringa veckan som kommer 😉 .

Material:

Silhouette Cameo 2

Lawn Fawn-Scripty Love

American Crafts POW Glitter paper-Solid/Silver

Tim Holtz-Alphabetical

Tim Holtz-Word Play

We R Memory Keepers-Crop A Dile New Radius

Hero Arts Shadow Inks-Silver

Tsukineko Sponge Daubers

Sequins

Stick and Spray

Free File-Paper Issues

Crafters Companion Stencil-Libirty

Texture Paste

 

Det var allt från mig denna veckan jag önskar er en härligt tisdag från New York.

karin

 

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

1 svar på I Love-Lawn Fawn

  1. Kia skriver:

    Fint kort och härligt resemål! Jag gillar ”Love” dien från Lawn Fawn. Den får jag kika närmare på 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *