Månadstävling maj 2015

Maj är här och så även jag med en ny månadstävling. Den här gången vill jag att ni ska scraplifta min layout. Scraplifta betyder att du antingen tar en detalj från min layout och inspireras av den eller så kopierar du min layout rakt av och gör till din egen. Du bestämmer själv hur mycket eller lite du vill inspireras av.

Layouten du ska scraplifta kommer här:
15_28

Materiallista:
Bazzill Cardstock – vit
Crate Paper Ephemera Die-Cuts – Craft Market
Crate Paper Cardstock Stickers – Craft Market
Seven Paper Glitter Chipboard Stickers – Amelia Gold Hearts
American Crafts Enamel Dots – Shimelle True Stories
Project Life Heidi Swapp Roller Date Stamp – Handwritten
American Crafts Mini Stapler
American Crafts DIY Shop Mini Stapler Refill Staples – Basic Colors

Priset är fina produkter från butiken och vi kommer att både rösta och lotta fram ett pris, så alla har en chans att vinna!

Tävlingsregler:
– Skapa en layout.
– Din uppgift är att scraplifta min layout här ovan, delar eller hela, och göra det till din. Glöm inte att tala om vad du inspirerats av till din lift.
– Bidraget måste vara nyproducerat och får inte ha visats i blogg eller forum tidigare.
– Du har fram till den 31 maj klockan 23:59 att göra färdigt ditt bidrag.
– Lägg upp ditt bidrag i din blogg/bildgalleri och skriv en kommentar till detta inlägg med länken och en förklaring till ditt bidrag. Har du ingen blogg kan du maila ditt bidrag till mig på adressen marie@ciliinpapers.se
– Cili in Papers har rätt att använda bilderna på tävlingsbidragen.
– Vinsten kommer att skickas till dig som vinner inom två veckor.
– Ev. vinstskatt betalas av vinnaren.

Jag ser fram emot ditt bidrag!
Lycka till i tävlingen!

marie

Det här inlägget postades i Inspiration, Tävling/Bloggcandy och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

13 svar på Månadstävling maj 2015

 1. sofiutane skriver:

  Här kommer mitt bidrag till en skojig utmaning. En riktig utmaning verkligen eftersom LOn som ska liftas är långt ifrån min egen stil. Men det är det som är så roligt med utmaningar, när man testar annat och ser att det också blir bra :). Jag försökte lifta ganska rakt av , men med min egen touch.

  http://sofiutaneskapar.blogspot.se/2015/05/baby_10.html

 2. Anna Uhras skriver:

  Här kommer min tolkning/lift av din underbara LO!! Kändes ansvarsfyllt att göra en lift av den , Tack för att du ger oss den möjligheten:) Jag liftade den inte rakt av men valde många delar som jag applicerade på min egen LO. Jag har förklarat mer i inlägget hur jag tänkte. Hoppas jag gjort läxan rätt 🙂 Kram Anna
  http://urascrap.blogspot.se/2015/05/cili-in-papers-maj-utmaning-en-stolt.html

 3. Camilla skriver:

  Min lift finns här: http://camilla-camomills.blogspot.se/2015/05/cili-manadstavling-maj.html Färgerna och selfien är det jag har liftat.

 4. Christel skriver:

  Hej! Riktigt roligt att få lifta din layout, tack. Min tolkning ligger i min blogg, http://titteovergaard.blogspot.se/2015/05/som-man-baddar.html

 5. Pingback: ”Fusk-scrappat”… |

 6. Pingback: Besök hos fotografen – Studio Calico |

 7. Pingback: Besök hos fotografen | Pandoras ask

 8. Gunilla R skriver:

  Så roligt och så klurigt att lifta din vackra layout. Här har jag lagt upp min lift: http://gunillaskreativa.blogspot.se/2015/05/cili-in-papers-utmaning-maj-lifta.html
  Gunilla

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *