Pink Paislee Citrus Bliss: Flowers

Tulpaner är en av mina favoritblommar och jag har frossat i dem, så länge det är säsong. Blir alltid lika glad över en bukett! Jag har använt mig av underbara färgglada papper från Pink Paislee – Citrus Bliss. Färgerna passade mitt foto som handen i handsken.

15_31

15_31_1

15_31_2

Material:
Bazzill cardstock – vit slät
Pink Paislee Paper Pad 6X6 – Citrus Bliss
Pink Paislee Puffy Stickers Shapes – Citrus Bliss
Seven Paper Foiled Puffy Stickers – Baxter Gold Alpha
American Crafts Amy Tan Stickers – Rise & Shine
American Crafts Enamel Dots – Shimelle True Stories

marie

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *