Sending you Monster Hugs-Lawn Fawn

Denna veckan har jag varit på CiLi in Papers och hittat ett jättefint Bella Blvd Clear-cardstock med härliga fluffiga moln som jag inte kunde låta bli att få följa med hem 🙂 .

IMG_4299

Då det är clear cardstock så tänkte jag att enklast borde det ju vara att sätta en ram runt för att dölja där jag klistrat. Tekniken är ju samma som om jag skulle gjort ett Shaker-card men har har jag ju inte gjort något mellanrum mellan bakgrunden och min clear cardstock. Det söta monstren kommer från Lawn Fawn och jag gillar att stämpal och sedan embossa mina motiv med clear embossing innan jag färglägger dem.

IMG_4298a

Så här blev mitt färdiga kort med det ursöta små monstren tycker att det passa till alla åldrar för man kan ju inte låta bli att le för det är ju så himla söta 🙂 .

Material:

Lawn Fawn-Monster Mash Stamp+dies

Bella Blvd Clear-Simply Spring Coluds

Archival Ink-Jet Black

Stampendous Embossingpulver-Detail Clear

Doodelbug- Mini Doilies

Distress Markers

3D Kuddar

 

Ha en härligt och förhoppningsvis solig tisdag.

Pyssel Karin

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *