Studio Calico Seven Paper Baxter: I miss you mom!

Förra helgen var jag borta och umgicks med fina väninnor. Vi scrappade, skrattade och åt god mat hela helgen. Under helgen fick jag ett sms med följande foto och texten: -”Det är någon som saknar dig väldigt mycket”. Min älskade lilla hund. Vi har hängt ihop i vårt och torrt nu i 12 år och har svårt att vara utan varandra. Jag saknade honom också.

Jag har använt mig av delar av serien Baxter från Seven Paper. Passar perfekt om man vill scrappa om sina hundar eller katter, så det finns motiv för båda.

15_38

15_38_1

15_38_2

15_38_3

Material:
Bazzill Cardstock – slät vit
Studio Calico Seven Paper Baxter Double-Sided Cardstock 12X12 – Papper 1, Papper 2 och Papper 3
American Crafts Amy Tan Thickers Stickers – Rise & Shine
Heidi Swapp Color Shine Spritz 2 Ounces – Black Velvet

marie

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *