Spectrum Noir Aqua Tints Ink med Texturpaste

Denna veckan har jag provat att blanda mina härliga Spectrum Noir Aqua Tints Ink med Texturepaste, jag visste inte ens om det skulle funka men oj så snyggt det blev.

IMG_4396

Jag har blandat både den rosa och den lila färgen med Texturpasten och sedan har jag lagt en liten klick av varje färg på vänstersidan av stencilen. En upptill och en lite längre ner och sedan har jag dragit ut färgerna över stencilen. Tyvärr så blev det mest lila färg den tog liksom lite över men vad gör det jag gillar ju lila 🙂 .Den ursnygga diesen har jag skrivit ut med Silhouette Cameo 2.

IMG_4389a

Nu är det lättare att se mina 2 olika färger rosa och lila. Jag gillade min idé på kortet så jag gjorde ett ytterligare med en stämpel på svenska också(en gammal privat).

IMG_4395a

Så här blev det färdiga kortet som man gör med valfri Stencil, Texturpaste och Spectrum Noir Aqua Tints Ink. Lite kladdigt och sen får man ju också vänta på att det skall torka men titta så fint det blev.

Material:

Silhouette Cameo 2

Silhouette Design Store- Hello Scirpt

Bazzill Foil Cardstock 12×12-Silver

Avery Elle-Dotted Dies

Heidi Swapp Stencil-Doily Flower

Ranger Textur Paste

Spectrum Noir Aqua Tints Ink-Bright and Beutiful

Helt vanlig vit sytråd

Det var allt från mig denna Midsommarvecka. Jag hoppas att alla kommer att njuta av potatis, sill och jordgubbarna ett måste på Midsommar 🙂 .

karin

 

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *