BH Project Life: #Snapchat

Tycker du att det finns en massa fina kort/kit som är till för Project Life?! Kanske scrappar du bara layouter och kort och sysslar inte med PL. Inga problem för dessa kort går att använda till en layout/eller kort också, det har jag gjort idag. Jag tog kort från ett core kit som heter High five och använde som mönstrade papper till min layout jag bjuder på idag. Jag skapade en grid-layout med hjälp av dessa. Flera av dekorationerna har jag klippt ut från dessa kort också.

Material:
Bazzill Cardstock 12X12 – vit slät
Project Life Core Kit – High Five Edition
American Crafts Amy Tan Thickers Stickers – Rise & Shine
Seven Paper Baxter Puffy Stickers
Seven Paper Amelia Foil Word Stickers
Project Life Heidi Swapp Roller Date Stamp – Handwritten
Mister Hueys 1oz Misting Spray – Clay
American Crafts Mini Stapler
American Crafts DIY Shop Mini Stapler Refill Staples – Basic Colors

marie

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *