Grattiskort gjort med Deco Foil

Denna veckan har jag provat att använda mina fina Deco Foil som jag hade hemma till ett födelsedagskort.

IMG_4308

Det söta ballongerna är en dies från MFT som jag hade hemma och snören har jag klippt ut med min Silhouette Cameo 2. Alla ballongerna har jag stämplat med clear embossingpulver och en bakgrundsstämpel med lite lagom mönster. De rosa och gula ballongerna har jag färgat in med Distress Ink och den blå lite glittriga är den som jag har lagt min Deco Foil på innan jag har kört den igenom min laminator. Tyvärr har jag ingen Minc maskin än 🙁 . När man lägger Foilen på den embossade ballongen så smälter det igen och då släpper den färgade foilen och stannar kvar på min ballong. Laminatorn är inte lika varm och ger inte lika jämn värme så jag är inte riktigt nöjd med resultatet.

IMG_4307

Det blåa cardstocket med stjärnor kommer från Lawn Fawn och passar bra till mitt kort. Molnet är en dies från Memory Box Dies och stämpeln är från Milo`s ABC.

IMG_4306

Det färdiga kortet blev så här lite lekfullt och mitt första försök att göra något med Deco Foil.

Material:

Thermoweb Deco Foil-Teal

Kaisercraft-Wood Grain

Distress Ink Pad-Picked Raspberry och Mustard Seed

Memory Box Dies-Mashmallow Clouds

Lawn Fawn Stamps-Milo`s ABC

Heidi Swapp-Minc Foil Maschine

Silhouette Cameo 2

Lawn Fawn Paper-Beachside Whirpool

 

My Favorite Things-Party Ballons(går att Specialbeställa)

Ha en skön tisdag bara 3 veckor kvar till semestern nu..

karin

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *