Greta Garbo i svart, vitt & guld! 

Svart och vitt är mina absoluta favoritfärger att skapa i, så att få ihop ett inspirationsbidrag till månadens utmaning här i bloggen kändes extra kul. Guld blev min ”extrafärg” då jag satte dit några stjärnor i guld samt en guldglittrig vimpel! 

Material:

Stencil starry night från Memory Box
Distress Ink Pad – Hickory Smoke
Thickers från American Crafts
Svart rosett från Bella Blvd
Stjärnor i guld från Doodlebug

Hoppas att ni blir inspirerade och vill vara med och tävla! Å vet ni vad…. Idag är sista dagen på jobbet innan FYRA veckors semester!!!! Weeeee!! 🙂 Önskar er (och mig!) en underbar sommar! Kram, Kerstin

kerstin

Det här inlägget postades i Inspiration. Bokmärk permalänken.

1 svar på Greta Garbo i svart, vitt & guld! 

  1. Pingback: Best of 2015 |

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *