Seven Paper Amelia: Today

För två veckor sedan började jag en liten serie om var man kan finna inspiration när den tryter och man är pysselsugen. Mitt första förslag var att scraplifta sig själv. Det inlägget hittar du här. Mitt andra förslag är att scraplifta någon annan! I scrapbookingens värld är det helt okej att härma någon annan man tycker ha gjort något snyggt. Det viktigaste är att man omnämner den person man liftat och hämtat inspiration ifrån, om man lägger upp sitt alster någonstans!

Jag valde att scraplifta den här layouten som Ulrika visade i veckan, du hittar hennes inlägg här.

Ulrikas layout:
IMG_6292

Min lift.
SAMSUNG CSC

Ulrikas fina layout fick igång mig direkt och det gick ganska fort att skapa ovanstående layout. Som du ser är min layout 9X12 istället för 12X12. Min papper som går tvärs över är bredare, fotot sitter på andra sidan och dekorationerna är annorlunda. Ulrikas bas, men en layout skapat av mig med min stil. Tack så mycket för inspirationen Ulrika!

Material:
Studio Calico Paper Pad 6X6 – Seven Paper Amelia
Seven Paper Amelia Double-Sided Cardstock 12X12 – 008
Seven Paper Amelia Double-Sided Cardstock 12X12 – 011
American Crafts Dear Lizzy Serendipity Stickers-Accents& Phrases W/Gold Foil
Doodlebug Glossy Enamel Adhesive Sprinkles – Gold Dots
Mister Hueys 1oz Misting Spray – Pretty Pink
Mister Hueys 1oz Misting Spray – Clay
Project Life Heidi Swapp Roller Date Stamp – Handwritten

marie

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

6 svar på Seven Paper Amelia: Today

  1. Ulrika Wandler skriver:

    Wow! Så snyggt! Jättekul att bli liftad, det är en ära! Jag gillar färgerna och stänken som du har fått till! 🙂

  2. Anna Uhras skriver:

    Underbart Marie!! Tok gillar färgerna och pappren och ja, ALLT!! Den här ”serien” är såå bra!! Tack!! kram Anna 🙂

  3. Pingback: Seven Paper: My new love |

  4. Pingback: Simple stories: You |

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *