Lager på lager med Bo Bunny

Denna veckan har jag gjort ett kort med det underbara lager på lager fjärilarna från Bo Bunny.

IMG_4526

På det första kortet har jag valt att stämpla med rosa på rosa cardstock. Det första lagret är med den vita dynan från Hero Arts Unicorn och sedan har jag stämplat lager två med Ultra Pink för att få den härliga effekten.

IMG_4527a

På mitt andra kort så har jag stämplat med blå Cornflower på blått cardstock och det första lagret är Unicorn.

IMG_4528a

På mitt tredje kort så har jag stämplat med den gröna Field Greens på ett grönt cardstock och det första lagret är Unicorn.

IMG_4525a

På alla tre korten har jag stämplat och embossat med Detail White. Det olika textstämplarna kommer från Tim Holtz-Perspective och jag gillar verkligen typsnittet på dessa stämplarna 🙂 . Det är ett väldigt snabbt, roligt och effektfullt sätt att göra kort på.

Material:

Bo Bunny 3×4-Flutter

Hero Arts Shadow ink-Unicorn, Cornflower, Field Greens, Ultra Pink

Stampendous Embossingpulver-Detail White

Tim Holtz-Perspective

Ha en härligt tisdag nu njuter jag äntligen av semester <3 .

karin

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *