Jag har fått Pippi…

OMG!! Detta inlägg skulle jag ju ha publicerat förra fredagen!!! 😮 Allt var färdigt, fotat, redigerat å skrivit men… Något kom i vägen! Får skylla på vår 40-års fest som vi hade i lördags å att jag hade fullt upp med att rodda inför den… Sorry!! Men här kommer det:

Jag köpte ju som jag skrev tidigare en hel del nytt när jag var å besökte butiken ”live” i juni… Dessa underbart galna fåglar från Tim Holtz var jag ju bara tvungen att ha! (Å det ska ju komma tillbehör närsomhelst…) Jag var ju tvungen att prova alla åxå – med en gång! 🙂 Detta sätt att skapa på måste jag nog säga är bland det roligaste jag vet. Inga måsten utan bara leka, prova å utveckla! Jag har använt alla sex stämplar ur setet men det blev ganska olika kort;

image

De första två korten gjorde jag med clear embossingdyna å clear embossingpulver så därför är fåglarna vita. Först stämplade jag fågeln, sedan embossade jag och därefter gick jag över alltihopa med olika distressfärger:

image

image

Till nästa två kort så använde jag svart stämpeldyna och clear embossingpulver;

image

Jag tycker själv att dessa blev mycket bättre då motiven kommer fram bättre med svart dyna! Till det övre kortet har jag använt tre olika gröna nyanser för att testa skillnaderna på att använda liknande färger jämfört med helt olika som det undre:

image image

När jag gjorde de två sista korten färglade jag motiven med promarkers;

image

Dessa korten fick bara en färg på distress, nämligen den nya grå färgen hickory smoke;

image image

Min dotter Ingrid var med och pysslade å vill såklart visa sitt kort åxå! 🙂 Det är verkligen mysigt att pyssla tillsammans! 🙂

image

image

Material

Fåglar från Tim Holtz
Distress inks (lyckades få in hela fyra av de nya färgerna….)
Stämplar från Lawn fawn
Grattis-die från Mandy Dies
Die ”hello” från Lawn fawn
Wink of Stella

Ha en härlig helg – må solen skina och pysselstunderna bli många! 🙂 Kram, Kerstin

kerstin

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

3 svar på Jag har fått Pippi…

  1. Ulrika Wandler skriver:

    SNYGGA! Ja, Ingrids var ju allra snyggast såklart! Hur kan jag som inte gör så mycket kort, och inte stämplar så mycket helt plötsligt få ett sånt ha-begär efter dessa härliga fåglar?! Galet…

  2. snojbi skriver:

    Fiiiina kort och Ingrods kort är superfint

  3. Pingback: Best of 2015 |

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *