Dekorera din planner!

Har du träffat på den nya flugan?! Att äga en massa olika planners/almanackor och sedan dekorera dem efter tycke och smak. Vissa har massor av olika varianter och byter varje månad. Själv har jag valt att köpa mig två stycken filofax i A5 storlek, den ena är till för att planera min vardag och den andra för att planera och dokumentera min hälsoresa!

Så det här med att dekorera i sin planner. Vissa gör det massor och andra mindre. Det finns en uppsjö av produkter att använda sig av och i butiken hittar du allt vad du kan tänkas behöva! 😉 Stickers, washitejp, stämplar, pennor och ink.

Jag tänkte vara så där lagom och göra det på mitt sätt. I min filofax börjar varje månad med en överblick över själva månaden och sedan kommer allt veckor efter det. Idag har jag dekorerat september månads överblick och så här blev det.

Material:
Simple Stories Cardstock Stickers 12X12 – So Fancy Expressions
Snap Life Documented Photo Stickers – 2 Black & 2 White
Simple Stories Photo Stickers, 1 Black, 1 White & 1 Gold – I Am
Echo Park Cardstock Stickers 12X12 – Creative Agenda Element (på rea, så passa på!)
Me & My Big Ideas Pocket Pages Clear Stickers – Love
Heidi Swapp Hello Beautiful Puffy Stickers – Chat Bubbles
Washi
Planners

marie

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

2 svar på Dekorera din planner!

  1. Anna skriver:

    Världens bästa grej och så kul!! Och helt plötsligt blir det legitimt att köpa roliga sticky notes och fler roliga grejer ^^,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *