Bakgrund gjord med Art Screen produkter från Heidi Swapp

Denna veckan har jag gjort en bakgrund med det nya Art Screen produkterna från Heidi Swapp.

IMG_4937

Min bakgrund har jag gjort på ett helt vanligt svart cardstock. Innan du lägger på din Art Screen Print på cardstocket är mitt tips är att du låter den fästa på din T-shirt eller ett vanligt kopieringspapper så att den klistriga baksidan fäster lagom mycket på cardstocket. Detta gjorde inte jag på mitt första försök och då lyckades jag dra med mig cardstocket också och det var ju inte det jag hade tänkt mig.. Glöm inte att snabbt göra rent Printen med en Baby-wipes eller under lite vatten så att färgen inte fastnar i det fina nätet.

Både Hjärtat och Hello kommer från serien So Fancy från Simple Stories och är stickers.

IMG_4938a

På insidan har jag hittat ett Bella Blv cardstock med denna 3×4 kort men det var ett rött hjärta och där fick jag ta ut ett rosa hjärta i samma färg som bakgrunden på framsidan kortet för att dölja det röda hjärtat.

IMG_4936a

När Screen Print färgen har torkat och om man känner på ytan så känns det som lite sammet. Det färdiga kortet med min bakgrund gjord med Art Screen. En ny produkt som var kul att prova och jag kommer göra mer roliga saker med 🙂 . Vill ni kolla på hur Heidi Swapp använder det själv så lägger jag en länk här.

Material:

Heidi Swapp Art Screens Stencils-Beautiful

Heidi Swapp Screens Printing Inks-Silver

Avery Elle-Dotted Dies

Archival Ink-Jet Black

Lawn Fawn-Scripty Sayings

Lawn Fawn-Monster Mash

Simple Stories-So Fancy Basic 12×12

Simple Stories-So Fancy Fundamentals

Bella Blvd –Color Chaos, Words of wisdom

Ha nu en riktig skön tisdag nu när hösten börjar krypa sig allt närmare.

karin

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *