Tag med Distress produkter

Denna veckan har jag lekt med distress-produkter i olika former och en Tim Holtz stencil.

IMG_4882

Här ser ni grunden till min Tag som jag gjort av Manilacardstock. Först har jag använt Distress Paint och en stencil och därefter har jag blandat det olika distress Inks med min Blending Tool tills jag var nöjd. Som ni ser så kommer då min Distress Paint att bli en yta som inte tar upp färgen. Sen sprayar jag med min Distress Sprayer som gör droppar perfekt 🙂 .

IMG_4886

Här ser ni att jag har både stämplat med textstämpel och fjärilar och sedan ”splattrat”ut droppar av vit färg och guld färg som jag gjort med mina Aqua Tints.

IMG_4887

På baksidan har jag lånat en bild från nätet(på vår present) som jag har skrivit ut på Printable Light Card, syrafritt förstås 🙂 . Kanterna har jag svept extra med Distress Ink-Frayed Burlap men även låtit den svepa över min utprintade flaska så att det inte blir så vitt runt om den.

IMG_4885

Den färdiga Tagen till en födelsedagskille ”one of a kind” precis som flaskan på baksidan  😉 .

Material:

Distress Paint-Antique Linen

Distress Inkpads- Spieced Marmalade, Mustard Seed, Ripe Persimmon och Wild Honey

Blending Tool

Distress Sprayer

Ranger Ink Heat Tool-Embossingfön

Tim Holtz Stencil-Rays

Spectrum Noir Aqua Tints-Essentials

Archival Ink-Jet Black

Crafters Companion-Printable Light Card

Tim Holtz-Perspective

Tim Holtz-Simple Sayings

Bo Bunny-Flutter (slut i webshoppen men det finns andra fina stämplar)

Det var allt från mig en tisdag när hösten börjar göra sig påmind mer och mer.

karin

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *