Let your dreams soar – art journal

CiLi in Papers art journal maya isaksson soar

Idag är jag tillbaka med en ny art journaling-sida. Jag gjorde en mjuk bakgrund på enklast möjliga sätt. Jag använde en sida med gesso som grund, på den ritade jag lite med några Spectrum Aqua-pennor. Bara lite streck och kluddar utspridda över sidan. Sen sprayade jag med vatten ovanpå och lät torka. Då gesson gör att ytan inte är porös så lägger sig färgen bara ovanpå och sprids jättelätt och bildar en marmorerad effekt. Mer färg på bakgrunden ger såklart en mer intensiv bakgrund.

Jag använde en stencil och guldfärgad embossing paste från Dreamweaver på ena sidan, jag doodlade runt blommorna med en bra penna. Jag använde även en annan stencil och färgade in blomrankor med en distress dyna och ink blending tool. Sedan ritade jag en blomma och använde foam bokstäver till delar av texten.

CiLi in Papers art journal maya isaksson soar detail

Det roligaste med denna sidan var att sitta och doodla och bara låta tankarna flyga. Jag hoppas att du gillade sidan!

Material:
Dyan Reaveley’s Dylusions Creative Journal
Crafters Companion Spectrum Aqua Markers 

Dreamweaver Embossing Paste – Metallic Gold
Tim Holtz Layered Stencil 4.125X8.5 – Tracks
Tim Holtz Layered Stencil 4.125X8.5 – Lace
Tim Holtz Distress Ink Pad – Mowed Lawn
Alfabetsstickers
Project Life Journaling Pen Set 3 Pack – Black
Liquitex Acrylic Gesso Surface Prep 4oz – White
Uni-Ball Signo Impact Gel Pen Bold Point – White 

maya
Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *