Fångad av en stormvind

Då och då får jag för mig att gå utanför min bekvämlighetszon, detta är ett sådant försök… Jag ville kladda och leka med färger, sprayer, masker, stämplar mm – å det gjorde jag! 🙂 Först använde jag akrylfärg, gesso, masker och distress stains;

IMG_6066

Därefter stänkte jag med dylusions och använde lite mera masker och akrylfärg;

IMG_6067

Här kom det till lite stämplar;

IMG_6068

Mera stämplar, masker, gesso, akrylfärg och stänk av dylusions;

Efter att ha kladdat, torkat, kladdat mera, torkat, stämplat å torkat ännu mera så började jag komponera ihop själva layouten med fotot, massa olika papper och dekorationer. Det är lite som att lägga pussel att flytta runt sakerna och se hur layouten växer fram!

Rubriken har jag skrivit med hjälp av ett alfabet och de superdupersmarta ”klisterarket” Stick it. Jag fäste cardstock på arket och körde sen genom min Ebosser och så var det bara å limma fast!

Sista touchen blev att rita lite svarta streck, runt ramen, runt pappret och lite här och där – jag har upptäckt att jag liksom känner att det saknas om jag inte gör det där sista strecken! 🙂 Så – färdig:

Material:

Gesso
Akrylfärg
Dylusions
Distress stains
Masker från Crafters Workshop
Die cuts från Simple Stories
Klisterark Stick it
Stjärnor från Studio Calico
Gem från Studio Calico

Hoppas ni blir inspirerade till att leka och kladda lite! Önskar er en trevlig helg! Kram, Kerstin

kerstin

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

1 svar på Fångad av en stormvind

  1. Ulrika Wandler skriver:

    Så himla snyggt! Visst är det kul att testa nytt?! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *