Good Times

Jag har äntligen fått tummen ur och framkallat lite bilder från i somras så nu är det sååå kul att scrappa dem! 😀 Detta foto kommer från när Ingrid gick i simskola och hon och brorsan Erik lekte lite före eller efter lektionen – glada minnen! 🙂

Layouten har jag gjort genom att först göra massa cirklar med distress stains och därefter markera dem med svart penna runt. Lite svarta stänk med dylusion och så några wood veners, och andra dekorationer – pappret kommer från Bella Blvd Star Student och matchade ju perfekt med färgerna på vattnet i poolen. Datumet har jag stämplat dit flera gånger med en stämpel från Becky Higgins.

DSC_0358

DSC_0359

DSC_0360

Material:

Bella Blvd Star student
Datum stämpel från Becky Higgins
Wood Veneer
Distress Stain – tumbled glass
Dylusions Ink Spray – Black marble
Texten ”good times” från Seven Paper
Dekorationer Stjärnor från Studio Calico
Blommor 

Önskar er en fantastisk helg, massa kramar från Kerstin

kerstin

 

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

1 svar på Good Times

  1. Pingback: Best of 2015 |

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *