Hello Friend med Maja Design Enjoying Outdoors

Denna veckan har jag gjort ett kort med Maja Design-Enjoying Outdoors som passar så lite extra nu när det både regnar och blåser och hösten är här på riktigt..

IMG_5010a

Här har jag använt mig av ett av det härliga Journaling Cards som finns med i collectionen Enjoying Outdoors. Sen älskar jag det härliga lila färgerna som är en del av collectionen. Det finns som vanligt längst ner på varje Cardstock en ”textremsa” som jag har satt på ena sida av min” Fisksvans”  🙂 .

IMG_5011a

På insidan har jag stämplat WOW stämpeln som vår DT-Maya Isaksson har designat och det klart man måste ha dessa Coola stämplarna. Det är ju inte varje dag man känner dem som har designat stämpeln man använder 🙂 .

IMG_5009a

Det färdiga kortet till en vän som behöver en Highfive! Vem skulle inte behöva det så här när mörkret bara kommer tidigare varje dag.

Material:

Bazzill Cardstock- Classic Craft

Maja Design Enjoying Outdoors-Tag&Journaling cards

Maja Design Enjoying Outdoors-There is no bad weather

Maja Design Enjoying Outdoors-Harvest Time

Maja Design Enhoying Outdoors-Colorful

Lawn Fawn-Hello Friend

WOW-Big Words

Tonic Die-Rectangle 484e

Dylusion Ink Spray-Funky Fuchsia

Versa Color-Pinecone

Stampendous Detail Embossing Powder-Clear

Så det var allt från mig denna regniga tisdag i november.

karin

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *