Merry Christmas med Graphic 45

Denna veckan har jag äntligen vågat klippa i min helt underbara papper från Graphic 45-A Christmas Carol.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Detta är det en gammaldags härlig serie med vinrött och lite blågröna färger. Jag tycker att det är lite svårt att matcha det fina mönstrade Cardstocken och att bara sätta saxen i dem oj oj..nästan så att det är för fina. Tyvärr så köpte jag inte de enfärgade A Christmas Carol Paper Pad 6×6, det kan jag varmt rekommendera. Det blir mycket lättare att kombinera det fina mönstrade tillsammans med det enfärgade möjligheterna blir ju flera.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

På insidan så har jag matchat min framsida med en Cut Out som passar precis, längst upp i det högra hörnet har jag lagt min stencil och sedan med en Daubers färgat in löven och bären med Disstress Ink. Hade jag tänkt mig för innan jag stämplade Merry Christmas så hade jag använt mig av Sizzix-Retro Christmas istället..men det gjorde jag ju inte. Det hade matchat ännu bättre i stilen med sin snirkligt gammaldags font.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Årets första julkort för mig blev så här en matchande band hittade jag i mina gömmor och lite Stickle här och där får mitt kort att glittra lite extra mycket.

Material:

Graphic 45-A Christmas Carol Paper Pad 12×12

Archival Ink-Jet Black

Stampendous Embossing Powder Detail Fine-Clear

Disstress Ink Pad-Evergreen Bough& Aged Mahogany

Ranger Stickle-Crystal

Tim Holtz Stencil-Holly Bough(ej i lager)

Tsukineko-Sponge Daubers

Kaiserkraft-utgående stämpel

 

Nu är det bara 5 veckor kvar till Jul och detta var ju mitt första så nu måste jag i alla fall sätta större fart annars lär inte jag blir färdig i tid 🙂 . Nedräkningen har börjat.

karin

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *