Julkort x2 med Heidi Swapp

I helgen var jag på en helt fantastisk scrapträff, Dalapysslingen. Jag räknade ut att jag pysslade effektivt i 30 timmar – å ändå ville jag inte åka hem utan hade gärna stannat ett par dagar till! 🙂 Riktigt effektiv var jag också! Jag lyckades hinna med att göra hela 15 kort och 5 layouter, å normalt e jag ganska långsam när jag skapar så det var en otrolig bedrift! 🙂 Två av alla kort jag skapade tänkte jag visa nu – skapade med produkter från Heidi Swapp:

DSC_0436

”Allt är guld som glimmar”… Jag har använt ett kraftigare papper i guld från Bazzil och använt en die från Lawn Fawn för å göra själva ramen på båda korten och trädekorationerna är från Heidi Swapp.

DSC_0438

Snöflingan och texten ”belive” är stickers från Heidi Swapp och till God Jul har jag använt glitterpapper från samma serie – superläckert! 🙂

DSC_0450

Material:

Bazzill Foil Cardstock 12X12 – Gold
Heidi Swapp Paper Pack 5X7 12/Pkg Foil & Glitter – Oh What Fun
Heidi Swapp Wood Veneer Shapes Gold Foiled – Oh What Fun
Heidi Swapp Glitter Stickers 3/Pkg Buzz Words – Oh What Fun
Mandys Dies – God
Lawn Fawn Custom Craft Die – Large Stitched Rectangle
Lawn Fawn Custom Craft Die – Small Stitched Rectangle

Jag brukar faktiskt inte skicka egengjorda julkort men har på senare år ändå gjort väldigt många… Det är ju sååå kul!! Hur går det för er med er julkortsverkstad?? 🙂 Önskar er en härlig helg – och en fantastisk första advent! 🙂 Kram, Kerstin

kerstin

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *