Merry Christmas med Maja Design

Denna veckan har jag gjort ett julkort med det härliga nya julpappren från Maja Design, Home for the Holidays. Som vanligt är det en helt underbar kollektion av gammaldags papper i härliga färger. Men en tomte med pipa har jag nog inte sett förut 😉 .
IMG_5104
Tagen har jag tagit ut med Sizzix Diesen och sedan klippt den förhand för att få min ”Fishtail Banner”. Sen har stämplat med min Snowy Backdrops och embossat den med vitt embossingpulver för jag vill ju att det skall vara snö på min tag.
IMG_5105a
På insidan har jag stämplat med både texten och snöflingor med ett stämpelset från Lawn Fawn.
IMG_5103a
Det färdiga kortet med både tomte, snö och granar allt vad julen innebär eller hur?

Material:

Bazzill Cardstock- Classic Craft
Lawn Fawn- Toboggan Together
Lawn Fawn– Snowy Backdrops
Lawn Fawn Hemp Cord– Peppermint
Sizzix Famelites-Tag Collection
Memory Box Die– Frosted Pine Tree
Maja Design- Home for the Holidays-Celebration
Maja Design-  Home for the Holidays-Never to Old
Wink of Stella– Clear
Versa Color– Pinecone
Stampendous Embossing Powder Detail Fine– White

Det var allt från mig denna tisdag 1 December.

karin

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *