God Jul God Jul

När jag var i butiken, CiLi in Papers i fredags fick jag syn på en embossingfolder med en massa God Jul på svenska. Den ville jag ha, det är inte ofta det finns svenska texter. Jag embossade ett Maja papper och ”drog över” med Distress Ink.

P1020348

Stansade ut en ren i brun cardstock. Stjärnorna blev jag väldig förtjust i när jag såg diesen. De är sådana som jag alltid gör lite snabbt när jag skall markera något viktigt. Här passar det utmärkt med Stick It till de smala stjärnorna för att få fast dem, inget kladd med lim.

P1020349

Insidan av kortet: Målat med olika Stella Brush pennor.

P1020350

Materiallista:
Bazzill Cardstock – Vanilla och brun
Maja Design – Vintage Vinter (Slut)
God Jul Embossing Folder
Heidi Swapp Metal Dies – Stars
Crafters Companion Diesire Dies – Reindeer and Sleigh
Crafters Companion Diesire Die – Ring out those Bells
Tonic Studios Mirror Card – Metallic Gloss
Stick It – Die Cut Adhesive Sheets Double Sided
Zig Wink Of Stella Brush Glitter Marker
Tim Holtz Distress Ink Pad – Vintage photo
Blending Tool

Nästa vecka är det lucia och nästan framme vid jul 🙂

britten

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *