Inspirationsalster till decembers månadsutmaning!

Hoppas att ni vill fortsätta att vara med och tolka månadens tävling här hos oss på CiLi in Papers. Vi tycker att det är så fantastiskt roligt att se era bidrag, och vi ska försöka att själva bli bättre på att inspirera er med flera tolkningar från designteamet! Denna månad är det denna skiss att tolka, för fullständiga regler klicka dig vidare HIT!

skissdeccili_marie

Min tolkning blev så här, jag gillade verkligen cirklarna som passade perfekt till mina mindre foton! 🙂 Bilderna är från när jag och min syster var på träningsresa till Portugal i våras, en helt fantastisk upplevelse!

DSC_0562

DSC_0560

Material:

Bella Blvd Double-Sided Cardstock 12X12 – Color Chaos, Bell Pepper Strandz
Bella Blvd Double-Sided Cardstock 12X12 – Color Chaos, Blueberry Strandz
Bella Blvd Collection Kit 12X12 – Star Student
Tim Holtz Layered Stencil 4.125X8.5 – Rays

 Hoppas att lugnet börjar infinna sig hos er. Jag är för en gångs skull ganska i fas… Julkorten är skickade, julklapparna inköpta, pepparkakor å lussebullar bakade å pyntet framme…. Julgranen ska fixas i helgen å sen e det lite matlagning kvar men jag känner mig redo! 🙂 Önskar er en fantastisk helg och fjärde advent! Kram, Kerstin

kerstin

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *