Love you with all my heart!

Jag måste erkänna att jag inte är ngn ”pappersnörd” egentligen… Jag är inte en sån som kan märken, år och serier utan jag skapar av de papper jag tycker passar – oavsett om de är nya eller flera år gamla! Men… Maja Design måste jag ju säga att de har lyckats – flera gånger om! De har så varma färger i sina serier så även jag var tvungen att köpa några! Till denna layout har jag använt papper från flera olika serier – å det är ju tur att jag kan söka i webbshoppen för jag har ingen som helst aning om vad de heter… 🙂

DSC_0597

Fotona är från när jag och sonen var på kalas – det syns inte på kortet men vi har båda två slipsar med… Ja självklart så är det döskallar på dem!! 🙂 🙂

DSC_0601

Material:

Maja Design Enjoying Outdoors 12X12 – Scent Of Lavender
Maja Design Enjoying Outdoors 12X12 – There Is No Bad Weather
Maja Design Vintage Baby – Adorable
Maja Design Home for the Holidays 12×12 – Celebration
Maja Design Home for the Holidays 12×12 – To Spend Time
Maja Design Home for the Holidays 12×12 – Happy New Year
Maja Design Enjoying Outdoors 12X12 – Time For Reflection

2016… Ja nu är det faktiskt 2016! Ett nytt år å nya möjligheter – å förhoppningsvis massa nya tatueringar!! 🙂 Jag önskar er en riktigt god fortsättning på 2016!! Massa kramar från Kerstin

kerstin

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *