Månadsutmaning januari 2016

Välkommen 2016. 366 nya dagar och 366 nya möjligheter! 🙂 Visst vill du fortsätta vara med och utmanas. Ny månad och ny utmaning. Första utmaningen i januari handlar om dig! Hur ofta är du framför kameran? Hur ofta scrappar du om dig själv? Det är dags nu! Jag vill att du gör en layout som handlar om dig och har ett foto på dig! Vad du vill berätta om spelar ingen roll, så länge det handlar om dig!

Priset är fina produkter från butiken och vi kommer att både rösta och lotta fram ett pris, så alla har en chans att vinna!

Tävlingsregler:
– Skapa en layout som handlar om dig och ingen annan!
– Bidraget måste vara nyproducerat och får inte ha visats i blogg eller forum tidigare.
– Du har fram till söndagen den 31 januari kl. 23:59  att göra färdigt ditt bidrag.
– Lägg upp ditt bidrag i din blogg/bildgalleri och skriv en kommentar till detta inlägg med länken och en förklaring till ditt bidrag. Har du ingen blogg kan du maila ditt bidrag till mig på adressen marie@ciliinpapers.se
– Cili in Papers har rätt att använda bilderna på tävlingsbidragen.
– Vinsten kommer att skickas till dig som vinner inom två veckor.
– Ev. vinstskatt betalas av vinnaren.

Något som är nytt för i år, är att mina DT-kollegor också antar min utmaning och är med och inspirerar er.  Allt för att väcka skaparlusten hos dig!

Först ut är Maria:
IMG_2884

Jag har alltid varit av modellen rund. Har inte tidigare brytt mig om min storlek då jag har mått bra. Våren 2011 vägde jag 65-68kg till mina 163 cm. Den 29 december samma år födde jag mitt första barn. Då var jag nyss fyllda 30 och en vikt på 90kg. Det var en jobbig graviditet i och med att jag blev så tung. Min rygg orkade inte de sista 8 veckorna så jag gick ner på deltid. Att bara ta sig ur sängen vissa dagar var en utmaning och skor med snörning byttes ut mot något som inte hade snöre. Hela kroppen värkte, men sedan kom min underbara son 10 dagar efter beräknat datum.

Efter hans födelse blev jag mamma. Hela jag blev mamma. Jag andades och levde för min son. Jag köpte mig fotriktiga skor och en jacka som lätt gick att torka av från märken från leriga skor som det lätt blev när man fick bära en liten pojk som var trött eller ledsen. Jag var fortfarande inte tillbaka till min ”normalvikt” när jag 2014 blev gravid igen. Jag hade kommit ner från 90 till 72 kg. Även denna graviditet gick jag upp och vågen stannade på 95kg dagen innan dottern föddes i juli 2015. Jag ammade i 4 veckor men fick det aldrig till att fungera riktigt, under dessa veckor gick jag ner till 85 kg. Återigen gick jag in i min bubbla, med skrikande nätter och trötta dagar. I november åkte hela familjen till en lekpark och det är där detta kort är taget. Jag orkade inte leka , inte för att jag var trött utan för att jag inte hade någon kondiotion. Kroppen hade läkt bra, mina knän var bättre. Men visst kunde min rygg göra sig påmind. Där och då bestämde jag mig! 2016 ska jag inte endast vara mamma! Jag ska hitta mig själv! Både i min kropp och i mitt sinne. Jag ska vara den absolut bästa mamman jag kan, men jag ska också må bra i hjärta och själ. Visst ska jag fortfarande ha mina fotriktiga skor och min lätt tvättande jacka, men jag ska också ha skor med klackar och en snygg jeans jacka till sommaren. Så den 1 dec skrev jag in mig på viktväktarna då visade vågen 80,2! När min viktresa är slut så hoppas jag på 60-65 kg.Det tog mig 9 månader att gå upp så jag ger mig samma tid att gå ner. Allt är inte en siffra! Jag är snart 35 och har fött två underbara barn. Det är okej för mig att det syns och att jag åldras. Men jag hoppas med detta att jag ska orka en hel dag på lekplatsen med mina barn och stråla ikapp med glada vänner på ett dansgolv någon gång ibland! Nu kör vi 2016!!!!! Året då jag hitta tillbaka till mig!

IMG_2882

Material
Pink Paislee – Cedar Lane
Bazzill Cardstock Mono 12X12, 25/Pkg – Canvas/Hillary

Må väl !
maria

 

 

 

Kerstin:
Jag älskar tatueringar!!! Hade jag varit yngre hade jag haft dem överallt! :p Men nu är jag ju en ”tant” i medelåldern å med ett jobb där jag måste vara (hyfsat) representabel så jag får sansa mig lite… Än så länge har jag bara fyra stycken! Men några till vill jag allt ha – så därför har jag gjort en layout som handlar om mig och min kärlek till tatueringar! 🙂

DSC_0583

Jag plockade fram några av mina washitaperullar och valde de som var svart/grå/vita – å det visade sig att jag hade ett par stycken… 🙂 Bokstäverna är mina nya favoriter som finns i flera olika färger – riktigt snygga! 🙂

DSC_0585

Material:
Washitape / dekorationstape
Alfabet Stickers ca 270 st – Vit
Enamel dots

*viskar* jag kan avslöja att jag redan pratat med min tatuerare om nästa projekt så förhoppningsvis dröjer det inte så långt in på 2016 innan ett av mina mål blir uppfyllt! 🙂 Vad har du för mål, tankar och planer? Massa kramar, Kerstin

kerstin

 

Ulrika:
Jag har skapat en layout om mina tankar, förhoppningar och planer för 2016 som nu inletts! Året börjar ju helt fantastiskt eftersom jag åker till USA den 6 januari för att få uppleva CHA, den stora scrap- och hobbymässan! Jag tänker att den upplevelsen får lägga ribban för resten av året!

IMG_7164

IMG_7161 IMG_7162 IMG_7163

Material:
Kaisercraft Double-Sided Paper 12X12 – Base Coat – Linen
Bazzill Cardstock 12X12, 25/Pkg – Classic Craft
Simple Stories Basics Kit 12X12 6/Pkg – So Rad
Pink Paislee Memorandum Double-Sided Cardstock 12X12 – Labels
Imaginisce Wood Veneer Shapes 24/Pkg Icons – Happy Traveler
Simple Stories Enamel Dots Embellishments 60/Pkg – So Fancy
Heidi Swapp Color Shine Spritz 2 Ounces – Gold Lame’
Heidi Swapp Color Shine Spritz 2 Ounces – Bronzer

ulrika

 

Marie:
Jag har skapat en layout som handlar om mitt ord jag har valt till mig själv i år och som jag tänkte bära med mig genom året. Det är stark eller det engelska ordet strong. Jag vill bli stark både fysiskt och mentalt.

Titeln Be strong fanns inte på Thickers arket, men med sax och andra ord gick det att klippa till så jag fick den titeln jag ville! 🙂

1_16

Material:
Bazzill cardstock – vit slät
American Crafts Dear Lizzy Double-Sided Cardstock 12X12 – Fine & Dandy Lets Party
American Crafts Dear Lizzy Thickers Phrase Stickers 5.5×11 – Documentary
Crate Paper Paper Pad 6X6 36/Pkg – Maggie Holmes Shine
Crate Paper Wonder Double-Sided Cardstock 12X12 – My Dear
Crate Paper Puffy Stickers Shapes – Maggie Holmes Shine
Pink Paislee Sticker Booklet 3 Sheets – Memorandum
American Crafts Mini Stapler
Mister Hueys 1oz Misting Spray – Inky Black

Nu är det din tur och vi ser fram emot ditt bidrag!
marie

Det här inlägget postades i Inspiration, Tävling/Bloggcandy och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

24 svar på Månadsutmaning januari 2016

 1. Charlotta skriver:

  Halloj ! kul utmaning :-), jag valde att skriva om det gågna året, som blev ett annorlunda år för mig… med många utmaningar och resor, varav den märkligaste var cancer-resan…
  så, här är mitt bidrag !

  http://happieart.blogg.se/2016/january/arets.html

  God fortsättning med massa Happie scrapping 😉

 2. Päivi skriver:

  Återigen en rolig utmaning som jag bara måste haka på. I min layout berättar jag om mina scrapdrömmar för 2016 🙂

  Och här hittar ni min layout 🙂 http://paivja.blogspot.se/2016/01/mina-scrap-drommar-for-2016.html

 3. Gunilla R skriver:

  Så rolig utmaning! Jag försökte komma på en egenskap om mig och hittade det i en så bra bok jag läser just nu ”Lär dig LEVA”. Det är något som antagligen gäller alla scrappare.
  http://gunillaskreativa.blogspot.se/2016/01/i-cili-in-papers-tavling-for-januari.html
  Gunilla R

 4. iddypop skriver:

  Hej! Nu äntligen är jag klar! Tog sin lilla tid att fixa foton och allt sånt! Jätterolig och bra utmaning! Völdigt fin inspiration från hela teamet också!
  https://iddypop.wordpress.com/2016/01/14/layout-about-me/

 5. Christel skriver:

  Hej, Nu ligger min layout på min blogg, rolig utmaning!
  http://titteovergaard.blogspot.se/2016/01/artrosskola_18.html

 6. Anna Uhras skriver:

  Tack för en utmanande utmaning kära Marie <3
  http://urascrap.blogspot.se/2016/01/jag-ar-jag-och-jag-duger.html

  Kram Anna 🙂

 7. Hej!
  Tack för utmaningen, oj oj oj det var verkligen en utmaning!
  Här hittar ni mitt bidrag
  http://jannikeskortopyssel.blogspot.se/2016/01/me-myself-and-i.html

  /Jannike

 8. Malin Scheier skriver:

  Svårt med en LO med mig själv som motiv. Fick inga idéer alls. Tyckte att dekorationerna var för gulliga , charmiga, ja helt enkelt fina för mig. Bestämde mig sedan att, va tusan, precis som jag scrappar andra jag tycker om frossande med olika dekorationer, så kan en LO på mig vara värt det med. Tack för inspirationen. http://fruscheier.blogspot.se/2016/01/januari-manad.html

 9. Pingback: Inspiration till CiLi in Papers Månadsutmaning Januari 2016 |

 10. Pingback: Inspiration till CiLi in Papers Månadsutmaning Januari 2016 | Pyssel Karin

 11. Anna J/Hozzan skriver:

  Tack för en bra utmaning för januari. Alla behöver vi lite ego-boost så här i början av året och min Layout handlar om att försöka tänka på mig själv lite mera under 2016.

 12. Pingback: Bröllopskort med ris! |

 13. Pingback: Jag gjorde det! |

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *