Best of 2015

Gott Nytt År!!

Efter en helt fantastisk vecka i värmen på Kanarieöarna med min familj, syster med barn och pappa så känns det ganska konstigt att vara tillbaka i kyla och snö måste jag erkänna… Men visst, ”för barnens skull”… *himlar lite med ögonen*… 😉

Hoppas att alla fått njuta av lite ledighet under jul och nyårshelgerna och är redo för ett nytt år! Jag tänkte börja det nya året med att sammanfatta lite av det gamla. Under 2015 så blev det ca 50 inlägg från mig här i bloggen, en del med flera alster, andra med olika tekniker eller tips på bra verktyg eller förvaring.

Mina personliga topp 10 favoriter (utan inbördes ordning..) i år är (nog) dessa! Klicka på länkarna för att komma till själva inlägget om ni vill läsa mer om materialet!

Tre från samma skiss för att jag gillar fotot, färgerna och kompositionen – och för att vi var tre ur teamet som skapade från samma skiss!

cili in papers kerstin layout

Good Times för att jag gillar både fotot och färgerna;

DSC_0358

Spillbitskort – för att jag dels tycker att de blev snygga och för att jag blev av med massa spillbitar! 🙂

DSC_0259

Luftballonger på tre sätt – för att jag älskar lawn fawn, för att det var kul att förändra korten lite, och för att det var mysigt att pyssla med Ingrid!

image

Jag har fått pippi – Tim Holtz fåglar är ju bara för läckra! Och att leka med olika distressfärger och promarkers var superskoj!

image

Greta Garbo i svart, vitt & guld – för att det är mina favoritfärger… å stjärnor… 🙂

IMG_0757

Letterpress ett långt inlägg med massa bilder där jag beskrev hur man använde denna ”maskin” – å snyggt blev det!

DSC_0093

Välkommen till världen – 2 nya bebisar. Två olika kort med samma die – den ena med glitter på och den andra med guldembossing!

DSC_0064

Rymdprinsessa – kladd å klet är skoj men jag gör det inte så ofta, denna blev dock läcker tycker jag!

DSC_0019

När den lilla börjar bli stor – ett kort som nog är ganska typiskt mig. Jag gillar det stilrena och enkla upplägget, och lite enameldots använder jag nästan alltid, å lite bling, å lite glossy accent…

DSC_0083

Hur är det för er? Brukar ni titta tillbaka på gamla alster? Jag är ganska så hård mot mig själv och tycker sällan att ngt som är över en vecka gammalt är bra… Haha 🙂 Men det är skoj att titta på saker man gjort och se hur man utvecklas! Å med det sagt så – nu blickar vi framåt! Jag är redo för 2016 med nya utmaningar! Massa kramar, Kerstin

kerstin

Det här inlägget postades i Inspiration, Tekniker, Tutorial och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *