Bröllopskort med Graphic45-Mon Amour

I helgen var vi på bröllop och självklart hade jag gjort ett kort till det lyckliga Brudparet 🙂 .
IMG_5217
Pappersserien Mon Amour från Graphic45 kan ju inte passa bättre till ett Brudpar.
IMG_5218a
På insidan har jag tagit några av kärleksparen som finns i denna serien jag tycker passar så bra för att till som detta. Jag gillar inte att blanda Svenska och Engelska texter men jag har ingen riktigt snygg Bröllopsstämpel på engelska något att införskaffa under 2016 kanske 😉 .
IMG_5216a
Det färdiga kortet har jag byggt upp med olika stora storlekar av Tonic Die 484e. På det minsta storleken har jag stämplat med Archival Ink-Jet Black. Text-Stickersen(hittade dem ej i webshoppen) är vita då jag gillar att själv kunna färga in dem så det matchar mitt kort i övrigt.

Material:

Graphic 45 Double-Sided Paper Pad 12X12 – Mon Amour
Tonic Studios Rectangle Layering Die – Item 484e
Lawn Fawn Clear Stamps 4X6 – Lets Bokeh
American Crafts POW Glitter Paper 12×12 – Solid/Silver
Ranger Ink Archival Inkpad – Jet Black
Spectrum Noir Generation 2

All kärlek och lycka till Brudparet Sandra och Staffan <3 .

karin

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *