Städning pågår!

IMG_3300

Då var det nytt år och jag börjar med att ränsa här hemma!Jag tycker att det är roligt att städa i mitt pysselrum för ofta hittar man något som man glömt bort att man hade. Jag började städningen förra helgen och fann då dessa två dies ifrån Elizabeth craft . Både kortbasen och Pigvinen kommer ifrån henne.Så när jag fann dessa sluta jag städa och gjorde detta kortet istället:-)

IMG_3301

Jag tror jag ska fortsätta städa en dag snart igen! Vem vet vad jag hittar!?

IMG_3302

Ha det så gott!

Material

Elizabeth Craft Metal Die – Chilly the Penguin
Elizabeth Craft Metal Die – Lorna Label PopUp
Crate Paper Hello Love Double-Sided Cardstock 12X12 – My Valentine
Crate Paper Hello Love Double-Sided Cardstock 12X12 – You And Me
Crate Paper Ephemera Die-Cuts 40/Pkg – Hello Love
Seven Paper Baxter Puffy Stickers

Kram

maria

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *