3 olika kort med Resist teknik

Denna veckan har jag hela 3 kort som jag gjort med samma Resist teknik med Spectrum Noir Aqua Tint, Distress Ink och Hero Arts Ombré Ink.
IMG_5272
Här har jag lagt fram en hel del av det saker som jag använde till mina kort. Däremot är det svårt att visa när jag har embossat vitt embossingpulver på vitt papper för det syns så dåligt 😉 .
IMG_5284ab
För att få det vit embossade mönstret så måste man lägga på färg och här ser ni två olika sätt att använda samma bakgundsstämpel på. Det blir sköna effekter när man liksom lockar fram bakgrunden genom att färga in dem tills du själlv känner dig nöjd. Den med distress Ink är gjord med vattenpensel och den med Ombrédynan är stämplad lite omlott och sedan har jag torkat av siffrorna med ett papper för att få fram det vita igen.
IMG_5286ab
Här är en närbild på mitt kort med Aqua Tint. På den här stora stämpeln har jag använt min Misti Tool då det är lättare att stämpla igen på exakt samma ställe igen. Här har jag också klipp isär min die för att få den att passa in.
IMG_5285ab
Det färdiga kortet med den vit embossade bakgrunden.

Material:
Crafters Companion Spectrum Noir AquaTint Inks – Bright and Beautiful
Hero Arts Ombre Ink Pad – Lilac To Grape
Distress Ink Mini Kit 13+14
Crafters Companion Sheena Douglass White Stamping Card A4 – Pack of 60
MISTI Stamp Tool
Scor-Tape 0.25″X27 Yds
Stampendous Detail Embossing Powder – White
Hero Arts Kelly Purkey Cling Stamp 4.25X6.25 – Background Squares
Crafters Companion Centura Pearl Printable Card Pack A4 10Pkg 300gr – Purple
Bazzill Foil Cardstock 12X12 – Teal
American Crafts Paper Pad 6X6 Extreme Value – Textured Cardstock
Mandys Dies – Grattis
Lawn Fawn Custom Craft Die – Thinking About You
Tim Holtz Cling Rubber Stamp Set 7X8.5 – Perspective

Detta var mina färgglada kort, en färgklick en tisdag i början av Februari.

karin

Det här inlägget postades i Inspiration, Tekniker och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

2 svar på 3 olika kort med Resist teknik

  1. Maiden skriver:

    Så läckra!! Å ännu finare irl!! ❤️❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *