Tonic stämplar a la teamet inspirerar tillsammans!

Denna månad har vi i designteamet använt samma stämplar från Tonic och gjort kort! Jag tycker själv att det är otroligt roligt och inspirerande att se hur samma stämplar kan bli så olika! Stämplarna vi har använt är dessa:

Tonic Studios Exquisite Stamp Sets – Ladies Day 1132e

 Ladies day

Tonic Studios Exquisite Stamp Sets – Accessories 1134e

Accessorise

Birgitta:

Jag har stämplat en av damerna från Tonic Studios Exquisite Stamp Sets – Ladies Day på baksidan av ett mönstrat papper från Graphic 45. Men först så stansade jag ut med Tonic Studios Indulgence Elegant Oval Die i framsidan på kortet och för att få ut hålet där jag ville ha damen så stansade jag med Tonic Studios Indulgence – Present Tag Die. Sedan blev det mycket mätande och trixande. Till slut kom jag på att jag kunde lägga stämpeln på det papper som jag skulle stämpla på och så la jag den utstansade oval ovanpå stämpel och passade in den där jag ville ha den. Jag ritade med blyerts på några ställen runt stämpeln och ja det funkade nu visste jag ju var jag skulle stämpla min dam.

IMG_6546 IMG_6550
IMG_6538

Material:

Tonic Studios Indulgence Elegant Oval Die – Vine Tag 385e 
Tonic Studios Exquisite Stamp Sets – Ladies Day 1132e
Tonic Studios Indulgence – Present Tag Die 387e
Bazzill Cardstock 12X12, 25/Pkg – Orange Peel White
Graphic 45 Double-Sided Paper Pad 6X6 36/Pkg – Childrens Hour
Memento Ink Pad Rich Cocoa
BoBunny Essentials Laser-Cut Chipboard – Foliage Leaves
Craftwell Cut n boss Machine
Tonic Studios Super Trimmer

birgitta

 

Britten:

Mitt bidrag med Tonic stämpeln…

P1020454

Dekorationen är blommor av den super lätta leran som man trycker ut i silicon formar. Jag har sedan sprejat med Heidi Swapp skimrande färger.

P1020459

Lite glitter på klänning och hatt.

P1020460

Inuti har jag satt en sko.

P1020457

Material:

Tonic Studios Exquisite Stamp Sets – Ladies Day 1132e
Tonic Studios Forever Moments Memory Clay – White 559E
Tonic Studios Forever Floral Rose Trio Mould Set 47E
Tonic Studios Forever Floral Fern Flourish Mould Set 42E
Heidi Swapp Color Shine Spritz 2 Ounces – Mint Green och Black
Crate Paper Paper Pad 12X12 48/Pkg – Hello Love
Tonic Studios Rococo Die – Lace Stilettos 1081e
Zig Wink Of Stella Brush Glitter Marker – Glitter Clear
Scor-Tape
3D-kuddar

britten

Karin:

Här ser ni vad jag lagt fram innan jag började att färglägga mina Coola Brudar.

IMG_5305

Jag har stämplat på mitt Sheena Card med Archival ink och sedan embossat det med Clear Embossing, mest för att jag tycker det är lättare när jag färglägger att hålla mig innanför linjerna 😉 .
Som ni ser så har jag valt att färglägga med Distress Ink, många av färgerna kommer från 2015 års Distress färger som är mer färgglada än det första färgerna som kom.

IMG_5307a

Här ser ni mitt färdiga resultat röd och lila klänningar Coola Brudar. Jag ville inte att bakgrunden bara skulle vara vit så därför bestämde jag mig för att lägga 2 olika färger i bakgunden med färgerna vi ser.

Nu blir det bara detta från mig då jag är så himla nöjd med min färgläggning och vet inte riktigt vad jag skall göra med min fantastiskt Coola Brudar. Så för dem som vill se mitt färdiga resultat får hänga med i bloggen så kommer det färdiga koret lite längre fram.

Material:

Tonic Studios Exquisite Stamp Sets – Ladies Day 1132e
Crafters Companion Sheena Douglass White Stamping Card A4 – Pack of 60
Distress Ink Pads
Ranger Ink Archival Inkpad – Jet Black
Stampendous Detail Embossing Powder – Clear

Ha en super härlig lördag!

karin

 

 

 

 

Ulrika:

Eftersom jag inte har något att färglägga stämpelmotiv med fick jag vara uppfinningsrik. Jag knåpade ihop två kort med likadana motiv. Jag valde att låta det ena vara precis som det var. Det andra ”färglade” jag med hjälp av en Distress Stain!

IMG_7331b

Det är lite synd att det knappt syns att jag använt ett underbart silverglänsande papper till det vänstra kortet. Om ni tittar riktigt noga så ser ni kanske att pappret bakom det stjärnmönstrade är silverblankt? Den läckra notraden är en splitter ny die från Tonic Studios som snaaaart kommer till butiken! IMG_7331c

Material:
Tonic Studios Exquisite Stamp Sets – Ladies Day 1132e
Bazzill Cardstock Mono 12X12, 25/Pkg – Canvas/Raven
Bazzill Cardstock 12X12, 25/Pkg – Mono White
Seven Paper Double-Sided Cardstock 12X12 – Amelia 005
Seven Paper Amelia Double-Sided Cardstock 12X12 – 003
Bazzill Foil Cardstock 12X12 – Silver
Tim Holtz Distress Stain 29 ml Bottle – Picked Raspberry
American Crafts Dear Lizzy Double-Sided Cardstock 12X12 – Fine & Dandy Gleeful
Simple Stories Cardstock Stickers 12X12 – So Fancy Expressions

ulrika

 

Kerstin:

Jag färglade min donna med promarkers, sonen va grymt imponerad då jag använde hela 16 olika pennor för å få till det. Nöjd blir jag ju aldrig men övning ger färdighet! 🙂

IMG_9596

Himlans mysigt är det att sitta och pyssla samtidigt som man tittar på ngn serie på paddan! 🙂

IMG_9600

Jag brukar ”bygga” mitt kort å fotografera det innan jag gör klart alla små detaljer!

IMG_9601

Som tex att embossa texten;

DSC_0723

Så här blev mitt färdiga kort;

DSC_0718

Material:

Tonic Studios Exquisite Stamp Sets – Ladies Day 1132e
Crate Paper Hello Love Double-Sided Cardstock 12X12 – Kisses
Crate Paper Hello Love Double-Sided Cardstock 12X12 – My Valentine
Crate Paper Hello Love Double-Sided Cardstock 12X12 – You And Me
Lawn Fawn Custom Craft Die – Scripty HugsStampendous
Embossing Powder 14,5gr – Clear
Hydrangra Blooms Pink Tone 35mm 100 Mixed
Mulberry Paper Sweetheart Blossom Flowers 15mm 100/Pkg – Ivory
2-Tone Green/White Mulberry Paper Leaves – 25mm
Doodlebug Sprinkles Glitter Enamel Dots – Bubblegum

Visst är det roligt att se hur mycket skoj man kan göra med dessa stämplar – oavsett om man färglägger dem eller inte! 🙂 Ha en underbar lördag, massa kramar från designteamet för CiLi in Paper!

kerstin

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

3 svar på Tonic stämplar a la teamet inspirerar tillsammans!

  1. Malin Scheier skriver:

    Kul och se era olika stilar!

  2. Pingback: Live Your Dream with Passion-Tonic Studios |

  3. Pingback: Live Your Dream with Passion-Tonic Studios | Pyssel Karin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *