You are my sunshine

När jag var på DT-träff i butiken så passade jag på att göra en layout med stenciler från Hazel & Ruby – det finns massa olika sorter och de är på REA så passa på å köp dina favoriter! 🙂

IMG_0002

Jag la på en mask och kletade över med massa gesso, maskerna är ju alltså negativa så där maskerna sitter blir det ingen gesso;

IMG_0001

Som dekorationer använde jag utstansade swirls från sizzix samt hjärtan gjorda av leran från tonic;

IMG_0003

DSC_0734

Jag hittade en helt fantastisk produkt (som tjejerna retade mig för att jag inte sett tidigare…) – denna spray från Crafters Companion blir helt fantastisk och jag sprayade den både på hjärtana och över hela layouten! 🙂

Silver spray

DSC_0739

Så här blev den färdiga layouten! Kladd å klet i olika former! 🙂

DSC_0745

Material:

Stenciler från Hazel & Ruby
Liquitex Acrylic Gesso Surface Prep 4oz – White
Tonic Studios Forever Moments Memory Clay – White 559E
Crafters Companion Spray and Sparkle Silver Glitter Varnish

Önskar er en härlig helg, snart ska jag å sex andra tjejer från designteamet åka till England, Birmingham för å gå på CHSI (Craft Hobby + Stitch International) och förhoppningsvis få ta del av massa nya spännande saker inom vår hobby! Kram, Kerstin

kerstin

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *