CHSI mässa och grattiskort till chefen!

Om någon missat det så var delar av designteamet i England helgen som var. Vi besökte CHSI mässan i Birmingham och fick känna och klämma på massa roliga nyheter som kommer till butiken under våren! 🙂 Här kommer lite bilder:

image

Sheena visade upp en helt fantastisk kollektion med massa läckra dödskallar – vill ha!!!!

imageimage

Vi var med på flera kurser å bland annat en där man blev lite kladdig om fingrarna… 😉

image

Vår ”chef” Cicci firade vi åxå! Hon fyllde år i onsdags så på lördagen hade vi köpt lite bubbel och present som vi överraskade med – och jag kan lova att hon blev överraskad! Hon berättade att hon tänkte ”vem är det som fyller år?” innan hon kom på att det var hon…. 🙂 Jag fick äran att göra ett kort till henne och eftersom jag vet att hon gillar grönt och fjärilar så blev det temat för kortet;

IMG_9816

Min vana trogen så gjorde jag såklart två kort när jag ändå höll på! Det andra kortet gjorde jag i röda färger och där lät jag fjärilen vara på 3D-kuddar å poppa upp lite;

IMG_9819 IMG_9820

Material:

Embossingfolder
Fjärilsdie
Lawn Fawn Custom Craft Die – Scripty Congrats

Önskar er en härlig helg! Imorgon bär det av till fjällen för min del då vi har sportlov å ska åka slalom hela veckan! 🙂 Massa kramar, Kerstin

kerstin

 

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *