Välkommen till världen, teamet inspirerar tillsammans

Dags för månadens ”teamet inspirerar tillsammans”! Jag, Kerstin, hittade nedan text på nätet och därför har vi denna månad haft temat ”välkommen till världen”…

Den vanligaste födelsedagen i Sverige är 22 mars. Mars och april har länge varit de månader då det föds flest barn. Under 2000-talet har de dock fått konkurrens av juli. Att så många barn föds på våren beror på att många blir till på sommaren. Under sommaren påverkas hormonproduktionen av dagsljuset, vilket ökar fruktsamheten. Dessutom har många semester och tid att ägna sig åt varandra…

Så, alltså, här kommer våra alster! 🙂

Karin

Teamet inspirera tillsammans, denna månaden var utmaningen att göra något till det allra minsta. Mars är den månaden om året som det föds flest barn, även jag är född i mars. Så alltså ett baby kort 🙂 . Här är mitt bidrag.

IMG_5383a

Här är mina stämplar, dynor och dies som jag tänker använda på kortet.

IMG_5384a

Här har ni mina båda bakgrunder en rosa och en blå varför bara göra en 😉 . Jag har sprutat med min Distress Sprayer för att få mina vattenfläckar lite här och där.

IMG_5388a

Denna gången visar jag insidan först, här har jag tagit ramen som blev kvar när jag tog ut min framsida och det kan ju inte blir bättre matchat eller hur. Den söta apan har jag stämplat med Achival Ink och sedan tog jag fram mina Spectrum Noir pennor och sedan ett svep med med lite distress Ink i samma färg som ramen har längst ner. Det blev riktigt gullig <3  .

IMG_5389a

Här är mina båda färdiga kort till en liten tjej/kille men det var väl lite självklart eller hur 🙂 .

IMG_5394a

Jag kände mig inte mig riktigt nöjd med min ”mobil” så jag bestämde mig för att färglägga ”mobilen” med samma distressfärger som jag har i min bakgrund. Nu helt plötsligt så poppar ”mobilen” ut mer från bakgrunden.

Material:
Stampendous Perfectly Clear Stamps 4X6 – Animal Mobile
Ranger Ink Archival Inkpad – Jet Black
Distress Ink Pad
Tim Holtz Distress Sprayer 2oz
Tim Holtz Mini Ink Blending Tool 1 inch – Round
Tonic Studios Rectangle Layering Die – Item 484e
Spectrum Noir Generation 2

Så ett stort välkommen Baby från mig denna härliga lördag!

karin

Maria

Vissa kort är alltid bra att ha hemma redo för att ge bort när tillfället dyker upp!
Detta är mitt ”Välkommen till världen” kort! Har gjort det med den nya serien Little you från Crate paper!
Underbar serie som jag även kommer använda till min dotters första år som jag grejar med nu:-)

IMG_3838

IMG_3839

Material
Crate Paper Little You Mixed Embellishments 44/Pkg – Boy
Crate Paper Little You Glittered Chipboard 12X12 – Boy Accents W/Gold
Crate Paper Little You Stickers – Boy Accents W/Gold
Crate Paper Little You DS Cardstock 12X12 – Loved

Kram

maria

Britten

P1020507

Jag har använt mig av de underbart fina Maja papprena, Vintage Baby, lite rosor och ”ostnät”.

P1020509

De tunna trådarna är Sisal som kommer från blomsterhandeln. Jag strök lite brun färg över rosorna och därefter lite glitter.

P1020510

Tagen och den lilla nallebården kommer från blocket 6 x 6. Kanterna är brunfärgade.

P1020511

Insidan är ett stort ark 12 x 12. Vagnen är utstansad med en die från mina gömmor. Likaså hittade jag den lilla handen i mina gömmor.

Materiallista;
Maja Design Paper stack 6×6 – Vintage Baby 
Maja Design Vintage Baby – Special moment 
Dritz Cheesecloth Packaged 3 Square Yards
Mulberry Paper Open Roses 20mm 100/Pkg – Ivory
Mulberry Paper Open Roses 10mm 100/Pkg – Ivory 
Tim Holtz Distress Ink Pad
Tim Holtz Mini Ink Blending Tool
Spectrum Noir Sparkle Pens 3/Pkg – Clear Overlay
Scor-tape
American Crafts Sticky Thumb Sticky Flat Dots – .5 300/Pkg 

britten

Ulrika

Jag har gjort två stycken kort med hjälp av samma skärfil från Silhouette Cameo. Det är faktiskt nästan hur enkelt som helst att göra ett kort med ”Sillen”.

IMG_7459 IMG_7461

Material:
Silhouette Cameo
Skärfil  #46203, Daniela Angelova baby card
Bazzill Cardstock 12X12, Mono White
Lawn Fawn Lets Polka In The Meadow Double-Side Cardstock 12X12 – Grasshopper Line
Pink Paislee C est La Vie DS Cardstock 12X12 – Number 3
Halvpärlor av olika fabrikat. Butikens utbud hittar du HÄRulrika

Kerstin

Min son fyller år den 19 mars så jag är ju helt klart med i statistiken kring när ”flest barn tillverkas”… 🙂 Dessa korten är dock inte till min son, men väl till en kollega som fick barn – ja alltså ett av korten! Min vana trogen så gjorde jag fyra stycken då jag blev så inspirerad å bara fortsatte! Jag har använt min favoritdie; barnvagnen och de fantastiska små alfabet stickersen som finns i flera färger! De två stämplarna kommer från Forma och Inkido och finns dessvärre inte att få tag på längre då företagen lagt ner. 🙁

DSC_0763 DSC_0764 DSC_0766 DSC_0768

Material

Memory Box Die – Baby Carriage
Alfabet Stickers ca 270 st
Bella Blvd Enamel Stickers 3X4.75 – Oreo Black Doodads

Ha en härlig helg – idag ska vi fira min son som fyller hela 10 år! 🙂 Kram, Kerstin

kerstin

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *