It`s your Birthday-Sail On

Denna veckan har jag gjort 2 olika kort med den nya kollektionen från Carta Bella-Yacht Club som är båt och havs inspirerad. Passar ju så bra här på Bästkusten 😉 .

IMG_5392a

Färgerna går i blått, rött, gult och Aqua och härligt enkla att kombinera 🙂 .

IMG_5391a

På insidan har jag tagit en av det fina stickersen som jag inte kunde låta bli att köpa till när jag köpte mitt Paper pad 6×6 . Roligt att få kul stickers att sätta fast på kortet. Sen älskar jag min dies med Happy Birthday dem blir så snygg <3 .

IMG_5390a

Ett kort till en kille som just köpt en ny segelbåt kan det passa bättre än så här?

IMG_5397a

När jag ändå höll på att gör kort med det jättefina nya pappren från Carta Bella så blev det ytterligare ett av bara farten denna gång med lite Beach tema. För vem drömmer inte om att åka till både Jamaica, Aruba, Waikiki eller Purto Rico?!

Material:
Carta Bella Double-Sided Paper Pad 6X6 – Yacht Club
Carta Bella Cardstock Stickers 12X12 – Yacht Club
Memory Box Poppystamp Die – Happy Birthday Floral Frame
Lawn Fawn Clear Stamps 3X2 – Year Six
Lawn Fawn Clear Stamps 3X4 – Float My Boat
Crafters Companion Centura Pearl Printable Card Pack A4 50Pkg 300gr – Snow White

Det var allt från mig idag hoppas att ni njuter av att snart få vara lediga några dagar över Påsk.

Ta det lugnt med äggen 🙂 .

karin

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *