Hej livet!

IMG_4339

Hoppas att ni alla har en bra påsk och att ni inte glömt att ställa om klockan idag! ”Vi ställer fram klockan, när vi tar fram utemöblerna. Och vi ställer tillbaka klockan när vi tar bort utemöblerna”. Var i butiken tidigare i veckan och oj vad mycket nytt från Carta Bella, Bella Blvd, Doodlebug, Prima, Simple stories m.m, ta en titt !

IMG_4335

Jag har på denna LO använt mig av det senaste från Simple Stories. Dom släpper många serier nu och om jag inte minns fel kom jag hem med flera delar från fyra olika serier från dom:-)

IMG_4334

Ni som följer bloggen kanske minns att jag gjorde ett tidigare inlägg i början om året, där jag skrev att detta året skulle jag ta tag i min vikt och mitt välbefinnande. Det har gått bra, med bra mat och promenader har jag nu fått bort 13 kilo från min kropp och både rygg och knän känns bättre. Kortet på denna Lo är från en av mina alla promenader jag gjort detta året. Nu ska jag ner 2-4 kilo till sedan är jag supernöjd!

Hoppas att våren tittar fram nu ännu mer kommande vecka. Såg både snödroppar och Tussilago i veckan , så det går åt rätt håll!
Vi ses om två veckor!

Material
October Afternoon Treasure Map DS Cardstock 12×12 – Moby Dick Isle
Simple Stories Carpe Diem Double-Sided Cardstock 12X12 – Brand New Day
Simple Stories Stickers 4X6 8/Pkg Word Label – Carpe Diem A5
Simple Stories Bits & Pieces Cardstock Die-Cuts 104/Pkg – Carpe Diem A5
Simple Stories Ephemera 78/Pkg – Life in Color
Simple Stories Stickers 4X6 Sheets 8/Pkg – Life In Color
American Crafts Sticky Thumb Adhesive Runner & Refill – Permanent Solid
Tonic Studios Titanium Fine Control Snip
Kram
maria

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

4 svar på Hej livet!

  1. Bra jobbat, Maria!!
    Både med layouten och med vikten…
    Kram Liselott

  2. Charlotta skriver:

    Va snyggt !!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *