Mixed Media Tag

Tiden går fort och det är redan dags för mitt tredje alster som gäst designer. Idag visar jag två mixed media tags som jag har gjort. Jag älskar Opal magic färgerna från Finnabair. Det är de som skiftar i färg och då jag använt mig av svarta tags och en bas av vit gesso så ser man skriftningarna bra.

Jag börjar med att stryka på ett lager vit gesso på tagsen. På den ena stryker jag gesso genom en stencil. På den andra vänder jag stencilen jag precis använt och gör ett avtryck med stencilen. Det blir en positiv och negativ sida av stencilen. Sedan tar jag fram en stencil med fjärliar och lite olika färger.

tag1 tag2

På den högra tagen ser man hur färgen är rosa eller blå beroende på om den är på gesso eller tag.

tag3

Jag avslutar tagen genom att dekorera med lite gul färg genom att använda en av Finnabairs dubbelsidiga  penslar och chipboard. Eftersom tagsen har mycket textur så krävs det ordentligt klister för att chipboarden ska fastna. Finnabairs 3D paste fixar det galant.

tag6

Material

Bella Blvd Basics Chipboard Words – Adventure
Crafter’s Workshop Templates 12″X12 – Woodgrain
Crafter’s Workshop TCW291 6×6 Stencil Layered Butterflies
Liquitex Acrylic Gesso Surface Prep 4oz – White
Prima Marketing Finnabair Art Alchemy Acrylic Paint 50ml – Opal Magic Pink-Blue
Prima Marketing Finnabair Art Alchemy Acrylic Paint 50ml – Pure Sunshine
Prima Marketing Finnabair Art Alchemy Acrylic Paint 50ml – Opal Magic Yellow-Blue
Prima Marketing Finnabair Art Basics 3D Matte Gel
Prima Marketing Finnabair Art Basics Double-Ended Brush Set 3/Pkg – Texture #1
Ranger Ink Dyan Reaveleys Dylusions Journal Tags

eeva

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

2 svar på Mixed Media Tag

  1. Ulrika Wandler skriver:

    Åh WOW! Vilken läcker teknik! Kul att se!

  2. Maria skriver:

    Sååå snygga!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *