Let´s Go! med Simple Stories

Denna veckan har jag fastnat för den härliga serien You Are Here från Simple Stories

IMG_5509a

Färgerna är härligt färgglada grönt, turkost, coral, orange och gult och det känns väldigt mycket sommar och exotiskt. Det får mig att drömma om resmål långt bort.. Det små”frimärken” har jag klippt ut förhand från cardstocket-Itinerary.

IMG_5510a

Okej jag får väl erkänna denna gången var det en veckas semester på Rhodos som var mitt resmål. Kanske inte så exotiskt men ändå lika härligt att ha semester 🙂 .  Dessutom så tog jag ju värmen och solen med mig hem 😉 .

IMG_5508a

Det färdiga kortet blev så här. Let`s Go kan ju gälla mycket mer än bara en resa. En ny start i livet, ett nytt jobb eller bostad eller varför inte en ny kärlek det är ju sommar eller hur 😉 .

Material:
Simple Stories You Are Here Double-Sided Cardstock 12X12 – 3X4 Journaling Card
Simple Stories You Are Here Double-Sided Cardstock 12X12 – Itinerary
Simple Stories You Are Here Double-Sided Cardstock 12X12 – Happy Place
Tonic Studios Rectangle Layering Die – Item 484e
Alfabet Stickers ca 270 st – Guld
Crate Paper Sequins 450/Pkg – Hello Love
Bazzill Foil Cardstock 12X12 – Teal

Jag kan bara önska er en härligt tisdag och fortsätt njut av sommar Sverige för det gör jag.

karin

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *