Trevlig sommar!

Nu är det bråda dagar med avslutningar till höger och vänster. Det är skolavslutningar, gymnastikuppvisningar, fotbollsevenemang och jag vet inte allt… Jag fick äran att åter igen göra korten till sonens lärare och fritidspedagoger på hans skola. Jag har använt samma layout till alla sex korten, och papper från Dear Lizzy samt Shimelle från American Crafts samt lite olika kant-stansar och sedan en av mina favoriter – en die från Sizzix som gör de fina ”medaljongerna/rosetterna”. Stämpeln hittade jag i mina gömmor och vet faktiskt inte varifrån den kommer… Namnen på pedagogerna har jag skrivit med mina favoritbokstäver och helt enkelt satt fast dem på cardstock som matchar med fotomattan. Å självklart, vad vore ett kort utan lite bling! 😉

DSC_0984 DSC_0986

Material:

Sizzix Sizzlits Decorative Strip Die By Tim Holtz
Kantstansar finns en mängd olika i butiken, ni hittar dem bland annat här, här och här!
American Crafts Dear Lizzy Happy Place DS Cardstock 12X12 – Lemon Berry
American Crafts Dear Lizzy Happy Place DS Cardstock 12X12 – Bermuda
American Crafts Dear Lizzy Happy Place DS Cardstock 12X12 – Be Free
American Crafts Shimelle Starshine DS Cardstock 12X12 – Rosetta
American Crafts Shimelle Starshine DS Cardstock 12X12 – Phoenix
Bokstäver

Jag hoppas att ni fick lite inspiration till att skapa några sommarhälsningar – dem kan man ju inte skapa för få av liksom! 🙂 Önskar er en härlig helg! Kram, Kerstin

kerstin

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.

2 svar på Trevlig sommar!

  1. nizzezi skriver:

    Vilka härliga kort! Vad har du använt och satt under stämpeln?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *