Skål syrran!

Detta kort gjorde jag till min syster som fyllde år i måndags och hade lite kalas i söndags! Jag gillar de där glasen och flaskorna som är en die från Memory Box. Texten är även den en die och kommer från ett helt set från Elizabeth Craft Design som jag dessvärre inte hittar i butiken just nu. Både flaskor, glas och text har jag målat över med glitterpenna från Wink of Stella och sedan ritat med svart penna runt;

DSC_0988 DSC_0990

Material:

Die från Elizabeth Craft Design
Memory Box Die – Wine Glasses & Bottle
Glitterpenna Wink of Stella
Distress Inks

Jag önskar er en härlig helg! Själv är jag snart på väg till Göteborg för att se Iron Maiden ikväll!! Och självklart blir det ett litet besök på CiLi in Papers på lördagen innan jag åker hem igen! Massa kramar, Kerstin

kerstin

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *