Inspiration till månadsutmaningen Juni 2016

Denna veckan har jag gjort något så ovanligt som en Layout och denna är tänkt som inspiration till Cili in Papers månadsutmaningen Juni 2016.

skiss_cili_juni16

Skissen ser ni här och man får vrida och vända den precis som man vill, vilket jag inte alls har gjort..

IMG_5518a

De här tjejerna känner säker många igen om brukar hänga med på CiLi in Papers blogg 🙂 Det är ju Kerstin-Maiden och Britten härliga underbara ni <3 . Den här bilden har jag tagit när vi var i Birmingham tidigare i år.

20160612_151255

Här ser ni hur jag har gjort mina blommor som jag vill matcha mitt  blommiga cardstock . Jag har maskat av stencilen med Post-it lappar och sedan har jag hittat några matchande färger (förlåt ser att det inte är skärpa på hela bilden) ta det färgdynorna ni har hemma. De gjorde jag 🙂 .

IMG_5519a

Den färdiga layouten full av härliga sommarfärger jag bara älskar det härliga cardstocken från Simple Stories-Sunshine&Happiness. Man blir ju så glad av denna serie och för mig är detta sommar. Guld ”splattern” är Color Shine som jag har låtit göra små och stora prickar.

Material:
Simple Stories Sunshine & Happiness DS Cardstock 12X12 – Shine Bright
Heidi Swapp Color Shine Spritz 2 Ounces – Gold Lame’
Tim Holtz Layered Stencil 4.125X8.5 – Lace
Jillibean Soup Clear Stamps 4X4 – Fly Away
Ranger Ink Archival Inkpad – Jet Black
Mini Distress Inkpad
Versa Color Inkpad
Tsukineko Sponge Daubers 3/Pkg

Det här var mitt bidrag som inspiration till månadstävlingen Juni 2016. Tänk nu på att ni har fram till 30 Juni kl 23.59 att lämna in era bidrag.

Ha en riktigt skön tisdag och njut av midsommarhelgen med potatis, sill och jordgubbar.

karin

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *