Månadsutmaning juli 2016

Hej!

Juli är här och du har kanske semester?! Har du tid över för en liten utmaning? Jag hoppas det för här kommer min nya månadsutmaning för juli månad.

juliinspocili

Bilden här ovan består av olika parfymflaskor och jag vill att du ska låta dig inspireras av dem och sedan sätta dig och skapa. Kanske du vill altra en härlig gå-bort-present? Göra ett trevlig kort i en rolig form? Använda dig av en ovanlig form på din layout osv. Din fantasi är din begränsning. Du får lov att skapa ett valfritt alster.

Jag gjorde ett bokmärke, och två rosettklädda gem, varav den ena får agera pennhållare. Jag lät mig inspireras av rosetten på ena flaskan, färgen på en annan och så gjorde jag bokmärket som en avlång flaska med en ros som lock.

julimarie

julimarie2

julimarie3

julimarie4

julimarie5

Material:
Simple Stories Paper Pad 6X6 24/Pkg – Sunshine & Happiness
Simple Stories Stickers 4X6 Sheets 8/Pkg – Sunshine & Happiness
Simple Stories Bits & Pieces 66/Pkg – Sunshine & Happiness
Simple Stories Sunshine & Happiness Cardstock Stickers 12X12 – Fundamentals
Simple Stories Enamel Dots 60/Pkg – Sunshine & Happiness

Priset är fina produkter från butiken och vi kommer att både rösta och lotta fram ett pris, så alla har en chans att vinna!

Tävlingsregler:
– Skapa ett valfritt alster med inspiration av bilden överst i inlägget. Tala om vad du inspirerats av.
– Bidraget måste vara nyproducerat och får inte ha visats i blogg eller forum tidigare.
– Du har fram till söndagen den 31 juli kl. 23:59 att göra färdigt ditt bidrag.
– Lägg upp ditt bidrag i din blogg/bildgalleri och skriv en kommentar till detta inlägg med länken och en förklaring till ditt bidrag. Har du ingen blogg kan du maila ditt bidrag till mig på adressen marie@ciliinpapers.se
– Cili in Papers har rätt att använda bilderna på tävlingsbidragen.
– Vinsten kommer att skickas till dig som vinner inom två veckor.
– Ev. vinstskatt betalas av vinnaren.

Jag ser fram emot ditt bidrag!

marie

Det här inlägget postades i Inspiration, Tävling/Bloggcandy och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

9 svar på Månadsutmaning juli 2016

 1. Christel skriver:

  Hej! Vilken svår utmaning detta är, den satte verkligen igång tankeverksamheten och resultatet är väl sådär, men nu ligger ett kort iallafall i min blogg. http://titteovergaard.blogspot.se/2016/07/ciliinpapers.html
  Ha en fortsatt skön sommar! Christel

 2. Pingback: Tulta omkring | Dorcas Detaljer

 3. dorcasdetaljer skriver:

  Jag lät mig inspireras av den i mitt tycke otroligt vackra, granatröda Hugo Boss-flaskan, och den blå Poison-flaskan, så min layout blev i huvudsak blå och röd. Den stilrena röda flaskan inspirerade mig till att göra en CAS-layout på min dotter i hennes 1100-talsdräkt. Annars när jag scrappar ”medeltidsfoton” blir det mer vintagestil, så detta var verkligen att gå utanför bekvämlighetszonen. Den frostade känslan på flaskan försökte jag plocka upp i de runda journalingrutorna av tjock plast, de är nämligen lite ”grumliga” i plasten.

  Den blå flaskans bulliga former inspirerade till cirklarna.

  Tack för en klurig utmaning!
  Emma/Dorcas

  https://dorcasdetaljer.wordpress.com/2016/07/16/tulta-omkring/

 4. Anna Uhras skriver:

  Ja här kommer mitt bidrag till din härliga men lite kluriga utmaning.
  http://urascrap.blogspot.se/2016/07/cili-in-papers-manadsutmaning.html

  Tusen tack fina Marie för all härlig inspiration och mysiga tävlingar <3
  Kram Anna 🙂

 5. sofiutane84 skriver:

  Här kommer mitt bidrag. Min inspiration hittar ni i mitt blogginlägg.

  http://sofiutaneskapar.blogspot.se/2016/07/us-always.html?m=0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *