Vacker kortvikning med die från Crafters Companion

När vi var i Birmingham på mässan så fick vi testa lite olika kortvikningar med dies från Crafters Companion kollektion ”Sara Davies Signature Festive Wonder”  å de blir verkligen så vackra! 🙂 Till kortbasen har jag använt det fina pappret från Crafters Companion som har lite pärlemor i sig, superfint! Basen gjorde jag som sagt i England men här hemma har jag sedan gjort klart kortet och gav det till min mamma när hon fyllde år!

DSC_0941 DSC_0944 DSC_0946

Material:

Sara Davies Signature Festive Wonder Collection Die (det är inte den die som jag använt men denna är en liknande, fler är på ingång till butiken!
Crafters Companion Centura Pearl Printable Card Pack A4 50Pkg 300gr – Snow White

Önskar er en härlig sommar! Idag gör jag min sista dag på jobbet och sen är jag ledig i FEM veckor!! Jippey!!! Kram, Kerstin

kerstin

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *