Summertime Tags till mina gulliga brorsöner med Maja Design

I helgen som gick var jag på scrapträff och det är alltid lika roligt att träffa likasinnade 😉 . Och även om det blir mycket snack så fick jag faktiskt gjort en hel del. Bland annat fick jag äntligen använda det fina nya cardstocken från Maja Design-Summertime.

IMG_5555a

Här ser ni 2 tags som jag har gjort till mina Brorsöner. Bakgrunden med stjärnorna har jag gjort med en stencil och blå Distressdyna. Alla kanterna har jag chalkat bruna med Versa Color samma färg som jag också har stämplat mina texter med.

IMG_5552a

Jag älskar både die-cutsen och det fina remsorna med texter som sitter längst ner på varje cardstock. Den söte lille killen skulle faktiskt kunna vara min stora Brorson <3 .

IMG_5553a

Jag gillar vekligen det söta små ”frimärken” som finns i Diecuts Cardstocket och vad passar väl bättre på Bästkusten än en segelbåt 🙂 .

IMG_5554a

Här ser ni mina 2 tags som jag har gjort med Sommartema till mina söta och glada brorsöner och självklart vill jag med dessa önska dem en glad Sommar förstås.

Material:
Maja Design Summertime 12X12 – By the sea Diecuts
Maja Design Summertime 12X12 – Watch the boats
Versacolor Ink Pad-Pinecone
Hero Arts Stamp & Cut – Butterfly Pair
Tim Holtz Layered Stencil 4.125X8.5 – Stars
Lawn Fawn Clear Stamps 3X4 – Float My Boat
Distress Inkpad
Tim Holtz Mini Ink Blending Tool 1 inch – Round
Tim Holtz Sizzix Framelits Dies 8/Pkg – Tag Collection

Hoppas att ni njuter av den sommaren som bjuds och just nu längtar jag efter en dag vid havet med sol, bad(om det är tillräckligt varmt..) och fiska lite krabbor.

karin

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *