Jag gjorde det!

IMG_5784

Om ni missade januari´s månads tävling så kan ni ta en titt på mitt bidrag här.
För er som minns eller inte hinner titta så gjorde jag en LO om att under 2016 ville jag satsa på mig själv och mitt välmående. Ett av dessa mål var att jag skulle gå ner i vikt efter mina två graviditeter. Jag vägde 95kg till mina 163,5 cm när dottern föddes 25 juli 2015. Jag skrev in mig i början av december hos viktväktarna och vägde då strax över 80kg.

IMG_5787

Men i slutet av mars gick jag i mål på 63 kilo!!! Så himla glad , framförallt att knä och rygg mår mycket bättre! Jag har även nu lyckas hålla min vikt i 6 veckor , så nu blev jag guldmedlem hos viktväktarna. Nu börjar kampen om att hålla min vikt, vilket kan vara minst så utmanande. När man går ner så ser man att något händer, man unnar sig en delmåls present ibland. Men nu är det vardag och jag känner att en annan typ av utmaning kommer. Men skam den som ger sig! Nu ska vikten hållas, iallafall inom +-2kg!

IMG_5786

Hoppas att ni alla mår bra och att vi ses om två veckor, då ska ni få se vad jag unnade mig precis innan jag nådde min målvikt!

Material

Kaisercraft Collectables Cardstock Die-Cuts – Cottage Rose
Kaisercraft Always & Forever Double-Sided Cardstock 12X12 – Loveable
Crate Paper Maggie Holmes Bloom Stickers 5.5X11 2/Pkg – Phrases & Accents/Puffy
American Crafts Amy Tan Better Together Thickers Stickers 5.5X11 2/Pkg – Words
American Crafts Sticky Thumb Adhesive Foam Tabs 272/Pkg
Tonic Studios Titanium Fine Control Snip

Kram
maria

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

2 svar på Jag gjorde det!

  1. Anna skriver:

    Grattis Maria!! Så starkt!!! Lycka till nu framöver👍🏻. Härlig layout har du gjort om det hela också 💕 Kram Anna 😃

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *