Jag lovar! Du vill också ha en planner! ;-)

Planners är helt enkelt stora almanackor! Och då menar jag STORA! Ja, det finns lite mindre modeller också, men jag föll direkt för den största. En jättefin randig sak från Websters Pages som jag tänkte visa för er idag. Jag hoppas jag kan inspirera er lite.

Planners och alla roliga tillbehör har en egen kategori i webshopen. Du hittar dem HÄR!
Just de produkter jag visar på bilderna länkar jag till sist i inlägget. Några produkter är slut i lager just nu, men jag tror nog att de snart dyker upp igen!

IMG_8136

När man öppnar plannern ser den ut så här. Några praktiska fack på insidan, och index och almanacka som medföljer när du köper din planner.IMG_8137

Här har jag börjat lite smått att skriva och dekorera i min planner. Det är liksom det som är hela finessen. Annars kan man ju lika väl skriva in sina noteringar i mobilen…. Det är ju det här som är det roliga! Skriva för hand, och att dekorera!IMG_8138

Här är några av de produkter jag använder i min planner. Söta små stickers i olika former och färger (se vilka olika färger som finns i förpackningen på nästa bild!), samt söta post it-lappar.IMG_8139 IMG_8140

Det finns massor av fina och roliga ”puffy stickers” att välja mellan, alltså stickers som är lite tjockare. Tillverkade i mjukt gummi.
De två förpackningarna med enamel dots nederst på bilden är ju egentligen inte några specifika planners-tillbehör. Men de passar ju alldeles utmärkt ändå!IMG_8141

Kolla vad läckra de är! IMG_8142 IMG_8143

På insidan finns som sagt några praktiska fack att samla biljetter och annat som sedan ska limmas fast i plannern, samt det stora facket där jag har några av mina dekorationer lätt till hands!IMG_8145

I din planner kan du använda så mycket! Pennor, washitejp, stickers av all olika slag, stämplar, post it-lappar… The sky is the limit! 😉 Du har säkert en mängd ”udda” gamla stickers liggande i din scrapvrå som säkert kommer väl till pass här.

Nu hoppas jag att ni också blir sugna på att skaffa en planner! Jag älskar min, och kommer fortsätta dekorera, skriva och fixa med den!

Material:
Websters Pages Color Crush A5 Planner Leather Binder – Teal Stripe
Me & My Big Ideas Create 365 Planner Stickers 5 Sheets/Pkg – Colorful Dots
Me & My Big Ideas Create 365 Happy Planner Sticky Notes 200/Pkg – To Do
Me & My Big Ideas Create 365 Happy Planner Sticky Notes 120/Pkg
Me & My Big Ideas Create 365 Puffy Stickers 56/Pkg – Icons
Crate Paper Suede Tassels 6/Pkg – Maggie Holmes Bloom
American Crafts Amy Tan Puffy Stickers – Better Together
Doodlebug Sprinkles Glossy Enamel – Bubbles
Project Life Enamel Dots – Inspire

Hej då från Planner Girl! 🙂

ulrika

Save

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.

1 svar på Jag lovar! Du vill också ha en planner! ;-)

  1. pysselpetra skriver:

    Härlig. Vill också ha en 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *