Bilkort med Maja Design

Denna veckan har jag gjort ett manligt kort med Maja Designs fina Cardstock jag har blandat två olika serier Vintage Romance och Summertime. Då det går i samma färgställning så går det utmärkt att matcha 🙂 .

IMG_5551

Det är alltid lika svårt tycker jag att göra kort till män, för av någon anledning så finns det väldigt mycket ”gulliga” papper hemma hos mig. Som tur är så tycker jag att Maja Design gör väldigt fina serier som passar både män, kvinnor och barn.

IMG_5549a

Alla kanterna har jag chalkat med min Versa Color Pinecone och den här fina rutan blev över när jag hade använt den andra sidan av pappret till framsidan av kortet 🙂 . Ibland skall man ha tur också..

IMG_5550a

Här ser ni det färdiga kortet med alla det gamla bilarna på och självklart så måste man ju ha lite bling även till en man eller hur 😉 .

Material:
Maja Design Vintage Romance 12X12 – Honeymoon
Maja Design Summertime 12X12 – Glittering water
Crafters Companion A4 50/Pkg – Brown Kraft
Tonic Studios Intrica Punch – Layering Dies – Circles – Item 481e
WOW Clear Stamps 4X5.75 By Maya Isaksson – Pick & Mix
Simple Stories Snap Lights Color Vibe Stickers 4X6 8/Pkg – Letters
VersaColor Pigment Inkpad 1″ Cube- Pinecone

Jag hoppas att ni har en härlig tisdag.

karin

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *