Dalior – Altenew

Hej. Idag har jag använt mig av Altenews Dalior. Dalior är underbara sensommarblommor i alla möjliga färger. Mina har fått en rosa – röd färg. Jag har använt mig av min Misti när jag har stämplat ”lager på lager”. Den är nästan ett måste för att få stämplingen på rätt plats. Men är man ”säker” på handen så kanske man klarar sig utan.

P1020754

Jag tycker om att ha Crafters Companions lite kraftigare papper som bakgrund eller kortstomme för att få lite styrsel i kortet. Här har jag använt en die som gör lite ”sömmar” i ett rutmönster. Att pappret skimrar gör ju det inte sämre 🙂

P1020755

Stansar man ut blommorna och sätter dem på 3D-kuddar så lyfter man fram blommorna och får ett djup i kortet. Ytterligare lite glitter på blommorna ”lyfter” lite mer.

Material:
Kaisercraft Die Card Front Die 4X6 – Stitched Lattice  
Misti Stamp Tool
Altenew Layering Clear Stamps 6X8 18/Pkg – Dahlia Blossoms   
Altenew Die Set 6/Pkg – Dahlia Blossoms  
Altenew Dye Inks – Red Cosmos   
Altenew Dye Inks – Green Fields   
Crafters Companion Snow White – Hint of Silver   
Spectrum Noir Sparkle Pens 3/Pkg – Clear Overlay  
3L Thin 3D Self-Adhesive Foam Squares 217/Pkg White   
American Crafts Sticky Thumb Sticky Flat Dots – .5 150/Pkg   

britten

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *